Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Mundo Latino Festival | Niños/Kidsprogramma (t/m 12 jaar)

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Workshops capoeira, ukelele en percussie, knutselen en kinderbios

Za 23 okt | GEBOUW | €6 | Ooievaarspas 50% |

Ontdek wat jij allemaal kunt doen in ons theater

Hola niños! Kom naar het theater en ontdek wat je allemaal kunt doen: maak Amazonedieren of je eigen instrumenten bij het Fiesta de Knutsel, zak met een cocktail onderuit bij de Kinderbios en doe mee met de tofste workshops Ukelele, Percussie en Capoeira! Als wat laat jij je schminken? Als vlinder, aapje of toch als Miguel uit Coco?

Schrijf je bij binnenkomst in voor jouw workshop naar keuze. (vol = vol) Je ouders/begeleiders kunnen mee naar alle workshops, of je laat ze lekker in het Theatercafé bij de koffie! De allerkleinsten kunnen hun hart ophalen in de babyhoek. 

PROGRAMMA

Markt (hele middag)
Met Latijns-Amerikaanse producten, hapjes en drankjes

Fiesta de Knutsel en schminken (alle leeftijden) (10:00 – 16:00)
Knutsel je eigen Amazonedieren of instrument in elkaar in onze knutselhoek, of laat je schminken; Als vlinder, aapje of toch als Miguel uit Coco?

Workshop percussie (5+) en ukelele (7+) (ronde 1: 10:30 – 11:00 & ronde 2: 11:30 - 12:00)
Leer deuntjes tokkelen op een Ukelele of pak een reco-recosourdo of caxixi en maak samen de coolste ritmes. Iedereen mag meedoen – ouders/verzorgers zijn van harte welkom! 

Meer informatie: www.walkaplank.nl 

Kinderbios – Coco (6+, Nederlands gesproken, 106 min - 12:30 – 14:15)
Ga met Miguel mee op reis om het echte verhaal achter zijn familiegeschiedenis te ontdekken. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om muzikant te worden. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt hij op mysterieuze wijze in het prachtige en kleurrijke Dodenrijk..

Workshop Capoeira (alle leeftijden) (14:45 – 15:45)
Doe mee met de Capoeiraworkshop onder leiding van mestre Vladimir Frama! Deze populaire Braziliaanse dans-vechtsport combineert souplesse, gevecht, acrobatiek en muziek. Interactie, verrassing en swing staan centraal. Het uiteindelijke doel van de workshop is om samen een Capoeira-cirkel te vormen en het spel te spelen op live muziek. 

Wil je meer weten over Capoeira? Neem een kijkje op capoeiraholland.com/capoeira/