Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Mundo Latino Festival | Timbazo

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Let op: Coronatoegangsbewijs voor toegang

Za 23 okt | 20.15 uur | GROTE ZAAL | €18 incl. drankje | Ooievaarspas 50% |

Uitgelaten feest waarbij jazz en salsa versmelten

Ook dansen, muziek maken, luisteren, kijken en proeven tijdens het dagprogramma? Koop hier een passe-partout. Voorafgaand aan het concert kun je een heerlijke Zuid-Amerikaanse maaltijd bij ons eten voor maar €10 >> voor meer informatie & reserveren

Timbazo is een wervelende latin-band die garant staat voor een uitbundig dansfeest. De internationale groep verenigt de intensiteit van de Cubaanse timba met jazz en ‘salsa dura’. De bandleden zijn afkomstig uit Colombia, Cuba, Nederland, Duitsland, VS, Puerto Rico, Venezuela en Curaçao. Oprichter Nils Fischer, één van de beste percussionisten die Europa rijk is, koos een topbezetting waaronder drie geweldige salsa-zangers. Timbazo’s eerste album ¡Gracias Joe Cuba! deed de salsawereld schudden op haar grondvesten: het werd gekozen tot beste salsa-album van het jaar door de internationale pers. Na talrijke concerten op onder meer North Sea Jazz en vele grote zomerfestivals presenteert de band het knallende album Rumberos a Montón.

‘Met een hopelijk broeierige zomer op komst is dit verreweg de meest gevarieerde en beste Latijnse dansplaat van het moment’ (Oor).

Uitgelaten feest waarbij jazz en salsa versmelten, o.l.v. meesterpercussionist Nils Fischer. ‘Horns blaring, percussion faster than the speed of light and singers just spitting fire!’ (Salsapower).

Bij dit concert mag er gedanst worden, er zijn sta- en zitplaatsen!

Let op: Coronatoegangsbewijs voor toegang, meer informatie vind je hier.