Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Vermoorde Onschuld | Talentloos

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Benefietvoorstelling t.b.v Stichting Ambulancewens

Za 20 nov | 20.15 uur | GROTE ZAAL | €15

Een zoektocht naar de spelende mens

De kaartverkoop ligt even stil, omdat nog niet duidelijk is hoeveel bezoekers het theater in november mag ontvangen. Naar verwachting wordt de kaartverkoop in september hervat. Via de ticketlink kun je al wel een plekje op de wachtlijst bemachtigen, als er een kaartje beschikbaar is krijg je bericht! 
------------------------------------------------------------------------------------

De 5e alweer! Met gepaste trots presenteert TALENTLOOS de lustrum benefiet theatervoorstelling:

De Vermoorde Onschuld
Het draait deze avond allemaal om de mysterieuze verdwijning van Onno Onschuld. Onze hoofdrolspeler is niet meer gesignaleerd sinds hij na een echtelijke ruzie in verwarde toestand zijn huis verliet aan de Theo Thijssenstraat in Den Haag. De inspecteurs Flik en Hoezo zetten hun tanden in deze zaak, maar niets is wat het lijkt: hier worden spelletjes gespeeld! Er ontvouwt zich een bizarre zoektocht van en naar de spelende mens. U bent getuige van dubieuze verhoormethoden, politieke spelletjes, een kolderieke TV-show en een heus misdaadprogramma. Hoe deze reis eindigt is te zien in deze twee uur durende kleurrijke voorstelling vol toneel, muziek en film. Uiteraard met een prominente rol voor de waanzinnige Talentloos band. Alle opbrengsten gaan wederom naar Stichting Ambulance Wens.

Een leuke avond uit, een goed gevoel én een alibi! Wat wilt u nog meer? Komt dat zien!
Talentloos timmert hard aan de weg. Naast optredens met hun band zijn Duco en Edo al jaren bezig met het maken van theatervoorstellingen voor het goede doel. Hierbij worden ze belangeloos geholpen door Ferry Peers (techniek) en Danny Brederoo (regie).

Talentloos is te volgen via Facebook en Instagram