Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Workout Union

Kluster5 en De Dutch Don’t Dance Division

Za 6 nov | 15.00 - 15.45 uur | ALTERNATIEVE LOCATIE | gratis

Doe mee met deze workout op live muziek!

Het Haagse ensemble Kluster5 brengt nieuwe muziek op een aantrekkelijke manier bij een zo groot mogelijk publiek. Daarom presenteren zij nu Workout Union: nieuwe muziek ervaren vanuit je intuïtie door op live muziek te bewegen!

Kluster5 en De Dutch Don’t Dance Division slaan de handen ineen en ontwikkelen samen een workout voor fanatiekelingen uit stadsdeel Segbroek. Het ensemble speelt live het opzwepende en fysiek uitputtende Workers Union van Nederlands grote componist Louis Andriessen. Twee compositie studenten van het Koninklijk Conservatorium, Amarante Nat en Maarten Bauer, schreven speciaal voor dit project de warming-up en cooling down.

Doe je mee? De workout is voor jong en oud; voor iedereen die niet vies is van een beetje zweet! 

Locatie: Park De Verademing, ter hoogte van Gaslaan 145 (achter ’t witte huisje)