Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Rondleiding | Van Water naar Theater

Neem een duik in de geschiedenis van De Nieuwe Regentes

Za 11 dec | 11.00 - 12.00 GEBOUW | €5 |

Maandelijkse rondleiding in het weekend

In navolging van de persconferentie van vrijdag 26 november hebben we besloten om tijdelijk de verkoop van deze rondleiding op te schorten. We proberen zo snel mogelijk een oplossing te vinden. Heb je al een toegangskaart gekocht? We houden je uiteraard via de mail op de hoogte. Indien de rondleiding wordt geannuleerd dan word je daar zo snel mogelijk via de mail van op de hoogte gebracht.

Neem samen met een van onze doorgewinterde rondleiders een duik in de geschiedenis van De Nieuwe Regentes. Ontdek alle overgebleven zwembadelementen in het gebouw, neem een kijkje achter de schermen van het theater en bewonder onze expositie(s).

Bij de oprichting was De Regentes de grootste overdekte zwem- en badinrichting van Europa & nu alweer lange tijd een theater voor en door de buurt. Maandelijks kun je bij ons terecht voor een rondleiding in het weekend.