Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Martijn Baaijens en Ganesh Ramnath

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Indiase klassieke muziek in de intieme setting

Vr 18 feb | 20.30 uur | KLEINE ZAAL | €15 incl. drankje | Ooievaarspas 50%

Dit optreden is onderdeel van DNR Sangam

Luister naar de prachtigste Indiase klassieke muziek in de intieme setting van de Kleine Zaal...
 
Line-up:
Martijn Baaijens - Sarod
Ganesh Ramnath - Tabla
 
Over Martijn
Martijn begon zijn muzikale reis op jonge leeftijd met zijn geliefde gitaar. Hij volgde klassieke gitaarlessen bij Benjamin Koot en speelde in diverse bandjes. In 1998 studeerde hij af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In Den Haag was het inspirator Robby Faverey, gitarist en luitist, die hem de Sarod liet ontdekken en ervoor zorgde dat Martijn Indiase muziek ging studeren op het Rotterdams Conservatorium bij Koustuv Ray. Ook studeerde hij bij Buddhadev Das Gupta op de Sangit Research Academy in Calcutta. Nog steeds gaat hij jaarlijks naar India voor een studiereis. Martijn geeft Indiase klassieke muziekconcerten. Ook is hij al geruime tijd actief in de wereld van de muzikale kruisbestuiving. Hij nam een aantal CD´s op o.a. met Ensemble Multifoon, gamelan en Indiase muziek, Martijn speelt in diverse formaties in de crossover scene, waarin hij samenwerkt met musici uit de jazz en funk. De laatste twee groepen waar hij actief in is zijn O Lobo Indiaas funk trio en Black Peppe