Grande Duchesse: Victoria!

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988LP-releaseconcert

Za 26 mrt | 20:30 uur | KLEINE ZAAL | €10 |

Singer/songwriter Grande Duchesse viert geslaagde crowdfunding met liveconcert

Victoria! is het vierde studioalbum van GRANDE-DUCHESSE (Frans van Hilten, 1974), maar het eerste dat op LP verschijnt. Een geslaagde crowdfunding via Voordekunst.nl maakte dit mogelijk. Alle donateurs zijn uitgenodigd voor dit presentatieconcert, maar er zijn nog kaarten beschikbaar.

Met Victoria! zet Grande-Duchesse een krachtig signatuur neer als singer/songwriter op piano. Pop en jazz, klassiek en chanson smelten samen tot een wonderlijke, melancholische mix. Liedjes in het Nederlands over verlies en verlangen, niet zelden met een knipoog. Het album bevat ook De vrouwen van Den Haag, in 2021 deelnemer aan de voorrondes van het Haags Songfestival. De hoesfoto is van Bianca van der Werf.

Grande-Duchesse is veel te horen in intieme settings, maar schuwt ook het hoofdpodium van Paradiso niet. In De Nieuwe Regentes was hij eerder te zien als finalist bij Het Beste Uit De Buurt. Frans werkt nauw samen met producer en multi-instrumentalist Rob van Berlo, die op percussie zal begeleiden.

Meer informatie: www.grande-duchesse.nl