Kinderfilm: Het Zakmes

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Deze film maakt deel uit van Krokus Kabaal

Wo 2 mrt | 13:00 uur GROTE ZAAL | | Ooievaarspas 50%

Gebaseerd op het boek van Sjoerd Kuyper

Mooie en spannende film over twee vrienden, Mees (Tuinier) en Tim (Romney). Ze verliezen elkaar uit het oog omdat een van hen verhuist. Op allerlei manieren probeert Mees zijn vriend te bereiken omdat hij hem zijn zakmes wil teruggeven: hij belt, schrijft, zet een advertentie in geheimtaal en pakt tenslotte de trein. Als niets helpt, komt Mees op een geniaal idee: meedoen aan een tv-wedstrijd, dan zal Tim hem wel zien. Mees koopt een trommel en schrijft zijn eigen lied!
Naar het jeugdboek van Sjoerd Kuyper. 

Nederlands gesproken. 1u 30m.

Klik hier voor ons volledige programma tijdens Krokus Kabaal