KC Muziekvertelling

Deze performance maakt deel uit van Festival Krokus Kabaal

Do 3 mrt | 12:15 & 13:15 uur | HET DIEPE | gratis

Een mooie akoestische vertelling met cello, natuurhoorn, viool, stem en een klassieke gitaar of luit

Early Music Storytelling is een ensemble met studenten Oude Muziek van het Koninklijk Conservatorium Den Haag. Aan de hand van bekende verhalen, oude muziek en oude instrumenten proberen zij kinderen kennis te laten maken met de bijzondere wereld van de oude muziek. Het ensemble is ontstaan tijdens een ondernemerschap bootcamp van het conservatorium en dit is de eerste keer dat ze in een nieuwe samenstelling optreden. Het ensemble bestaat uit een barokgitarist, celliste, barokvioliste, natuurhoornspeler en een zanger. Tijdens het festival Krokus Kabaal zullen zij het bekende sprookje van Roodkapje ten gehore brengen en kinderen kennis laten maken met hun unieke instrumenten.