PIGMENTS

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Een romantische komedievoorstelling

za 11 jun | 20:30 uur | GROTE ZAAL | €29

LET OP: Dit is een Frans gesproken voorstelling!

Une délicieuse comédie romantique qui fait penser à Franck Capra et à ses films, mélange d'humour délicat et d'émotion vraie.
Chloé est artiste peintre, Nicolas est neurologue. Tous les deux s'aiment.
Quatre ans d'amour brutalement assombris.
Alors que leur histoire prend fin et que la confiance est brisée, un événement tragique va leur donner une chance de reconstruire ce qui semblait à jamais perdu. On croit très vite à cette seconde chance tendue à l’Amour…Mais à quel prix ?
Haletant, drôle, moderne et poignant, Pigments ne laisse personne indifférent.

Een heerlijke romantische komedie die doet denken aan Franck Capra en zijn films, een mengeling van delicate humor en ware emotie. Chloé is schilder, Nicolas is neuroloog. Beiden houden van elkaar.Vier jaar liefde bruut verduisterd. Als hun verhaal ten einde loopt en het vertrouwen wordt verbroken, zal een tragische gebeurtenis hen de kans geven om opnieuw op te bouwen wat voor altijd verloren leek. Wij geloven heel snel in deze tweede kans voor De Liefde... Maar tegen welke prijs? Ademloos, grappig, modern en aangrijpend laat Pigments niemand onverschillig.

uteur: Nicolas Taffin
Artiste: Mathilde Moulinat, Nicolas Taffin
Metteur en scène: Elodie Wallace, Nicolas Taffin
Pièce accessible dès 12 ans - Durée du spectacle 1h10