THE WIZ - T.Y.A.

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988De Vrije Theaterschool | Cast B

za 16 jul | 20:15 uur | GROTE ZAAL | €17,50 |

Musical Familievoorstelling (5+)

Een swingende familievoorstelling van William F. Brown en Charlie Smalls, gebaseerd op het wereldberoemde boek ‘The Wizard of OZ’ van L. Frank Baum uit 1900, gespeeld, gezongen en gedanst door leerlingen van de Haagse Vrije Theaterschool.

Dorothy woont met haar hondje Toto op een boerderij. Haar oom en tante vinden dat ze zich nog erg onvolwassen gedraagt en te veel loopt te dagdromen. Op een avond barst er een gigantische tornado los, waarin Dorothy helemaal de weg kwijtraakt.

Als de storm gaat liggen, is ze terechtgekomen in het wonderbaarlijke land van OZ. Ze gaat op zoek naar de WIZ, een machtige tovenaar die haar de weg terug naar huis kan wijzen. Op haar lange zoektocht ontmoet ze een Vogelverschrikker zonder verstand, een Blikken Man zonder hart en een Leeuw zonder moed.

Samen gaan ze verder en zoeken ze naar huis, verstand, hart, moed en bovenal zichzelf.
Zal Dorothy haar oom, tante en hondje weer terugzien?


Na twee jaar gedwongen afwezigheid op het toneel ten gevolge van de diverse Coronamaatregelen, wagen de leerlingen van de Vrije Theaterschool zich aan het begin van de zomervakantie van 2022 aan deze swingende musicalklassieker voor het hele gezin.

Credits
Regie Jordan Tuinman
Choreografie Caspar Bik & Roosmarijn Prins
Zangdocente en Vocal Coach Jannelieke Schmidt
Productie Jordan Tuinman
Productieassistentie Cosmo Gamaggio

Cast
Ninthe Albjerg, Annelinde Alwijcher, Naomi van Boven, Samuel van Duuren, Maya Faber, Jadore Felter, Ilse Heerink, Damei van den Hengel, Maria Klinkenberg, Thijs Legein, Desiree van Osta, Matiss Parigot, Feline Plomp, Bart Porte, Guido Pyasta, Mara van de Rijzen, Jonathan Roerdink, Joep Sandwijk, Yara Smeets, Nine van de Stadt, Ember Staples, Fanta Sylla, Odyaba Sylla, Marijn van Veen, Hendrik Vlug, Rosa Vlug, Floor Warmenhoven, Mare Wilzing, Jelle Wolfert

Oorspronkelijke Productie
Verhaal Wiliam F. Brown
Muziek en liedteksten Charlie Smalls
Extra materiaal Tina Tippit
Vertaling Mirjam Spijker

Producent Stichting de Vrije Theaterschool
Email info@vrijetheaterschool.nl
Website www.vrijetheaterschool.nl