Dwaalspoor | UITVERKOCHT

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Muzikaal Cabaret

zo 18 sep | 15:00 uur | KETELHUIS | €10 |

Met Tobias Wenting en Dirk Overbeek

Kleinkunstenaar en pianist Tobias Wenting geeft samen met accordeonist Dirk Overbeek een ontroerend en virtuoos inkijkje in het leven van een modelbouwer. Want als modelbouwer wil je niets liever dan gezien worden. Maar als je altijd werkt met miniatuur dan kan de echte wereld angstaanjagend groot zijn. In Dwaalspoor word je meegenomen op reis naar een overzichtelijk miniatuurlandschap waar iedereen een zitplek heeft.

Tobias Wenting speelt piano vanaf zijn zevende. Hij studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag (de School Voor Jong Talent), de Musicube Academy in Bonn, het Conservatorium te Arnhem (Compositie voor Film en Theater) en aan de Koningstheateracademie in Den Bosch (de enige cabaretopleiding van ons land).

Accordeonist Dirk Overbeek laat in alles wat hij doet de veelzijdigheid zien van zichzelf en zijn instrument. In 2021 studeerde Dirk af aan het ArtEZ conservatorium in de richting Jazz & pop. In een hokje valt Dirk niet te plaatsen. Hoe graag hij dat misschien voor de duidelijkheid wel zou willen. Juist buiten de lijntjes komt hij het beste tot zijn recht.

Tobias en Dirk nemen je mee in hun muzikale wereld en gaan op reis door hun overzichtelijke miniatuurlandschap. Hier is wel voor iedereen een zitplek.

Credits
Tobias Wenting (tekst, muziek, toetsen)
Dirk Overbeek (accordeon, bas, synthesizer)
Regie: Annelies Herfst
Illustraties: Laura Daelemans