Van zestien tot zo-even

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Bas Maassen

vr 23 sep | 20:15 uur | KETELHUIS | €10 | Ooievaarspas 50%

Volg het onbestemde ongeluk van een puber vol verliefdheden en onbeholpen pogingen.

Bas Maassen neemt u zingend, musicerend en vertellend mee over het kronkelige pad van een jongmens in wording. Volg het onbestemde ongeluk van een puber vol verliefdheden en onbeholpen pogingen. Van zijn wens zich te laten horen maar niet te weten hoe, tot het aangaan van een relatie en een gedroomd vaderschap. Alles vertolkt met die prachtige stem waarmee hij net zo makkelijk een zelfgeschreven lied ten gehore brengt als een opera aria er doorheen jast. 

Als de stad een zee wordt
En de mensen willen boven water blijven
Dan duikt hij naar de diepte
Om mooie vissen te bekijken

“Zelden regisseerde ik iemand met zo een ruime sortering aan talent. Is Bas Maassen muzikant, singer-songwriter, chansonnier misschien, acteur of cabaretier? Of is tie ’s allemaal? Oordeel zelf!” - Piet van der Pas, regisseur

Bas Maassen studeerde aan de Toneelacademie Maastricht, het Koninklijk Conservatorium en Codarts.