Voorrondes Cameretten 2022

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-211998856e editie

do 29 sep | 20:00 uur | GROTE ZAAL | €15 | Ooievaarspas 50%

Een avontuurlijke avond voor mensen die een leven vol humor nastreven en zichzelf graag zien als talentontdekker!

Cameretten is voor humorliefhebbers die houden van iets nieuws uitproberen. Deze cabaretwedstrijd biedt een grote diversiteit op het gebied van komische acts. Van oneliners tot persoonlijke verhalen en van geëngageerde liedjes tot rauwe stand-upcomedy: dit is een avontuurlijke avond voor mensen die een leven vol humor nastreven en zichzelf graag zien als talentontdekker.

Geschiedenis
Deze kweekvijver ontdekt, begeleidt en presenteert toptalent sinds 1966 aan het grote publiek. Cameretten is daarmee het oudste én grootste cabaretfestival van Nederland. Het is traditie dat de finalisten de topcabaretiers van de toekomst worden. En die kun je tijdens deze avond zien zonder in je slaapzak voor de deur te liggen. Leuk feitje voor pubquiz-fans: het spektakel draagt de naam van een plein in Delft en werd opgezet door tegendraadse studenten.

Voorrondes Cameretten Festival 2022
Van klassiek cabaret tot absurdisme op een avond: uit alle aanmeldingen zijn circa 20 acts gekozen die het tegen elkaar opnemen tijdens de voorrondes in Den Haag. Per avond spelen vijf cabaretiers een deel van hun programma. Na deze energieke avond worden er zes acts gekozen die doorstromen naar de halve finales in Theater Diligentia.

Line-up
Joey & Dave
Daan van der Hoeven
Julia Straten
Yannick Noben
Bertram van Alphen