C'est une chanson!

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Nathalie Mees en luitist Wouter Lucassen

zo 23 okt | 14:00 uur en 16:00 uur | KLEINE ZAAL | €15 | Ooievaarspas 50%

Laat je verrassen door een repertoire aan chansons door de eeuwen heen!

Met "C’est une chanson" begint het refrein uit het beroemde "Les feuilles mortes". Het werd voor het eerst door Yves Montand en na hem ook door veel andere grote artiesten gezongen. Bij het woord ‘chanson’ denken wij veelal aan namen als Piaf, Aznavour, Brassens en Brel. Maar ver vóór die tijd waren er ook “singer-songwriters” die met hun liedjes een groot publiek wisten te bereiken.

Zangeres Nathalie Mees en luitist Wouter Lucassen verrassen u met het chanson door de eeuwen heen. Luisterliedjes uit de 15e eeuw tot en met de 21ste eeuw zullen de revue passeren van componisten als Josquin des Pres, Gounod en Brel.

Slechts een paar liederen in het programma zijn voor begeleiding door luit of theorbe geschreven. Toch lijkt het in de arrangementen van Wouter Lucassen alsof het zo heeft moeten zijn.

http://www.nathaliemees.nl/