T-pop

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988LIEN

vr 7 okt | 20:30 uur | KETELHUIS | €12 | Ooievaarspas 50%

Terug van nooit geweest. Kom langs en ervaar dé nieuwste muziekstroming van Nederland

T-pop wordt de hit van het seizoen. Tekenend voor de potentie zijn de nummers over ons lichaam. Ze heeft er tenslotte lang genoeg omheen gedraaid. Misschien praat ze er wel over, want het is haar nog nooit écht gelukt om haar mond te houden. Terug van nooit geweest. Kom langs en ervaar dé nieuwste muziekstroming van Nederland.

 

Lien Cornelissen dacht dat ze jurist was, maar bleek een kleinkunstenaar. Opgegroeid in de Achterhoek, verhuisde ze na een studie rechten naar Den Haag om advocaat te worden. Verwonderd en verweesd in deze bij vlagen aan absurditeit grenzende wereld, verruilde ze haar illusie van zekerheid voor het echte leven. In 2019 bracht ze haar eerste EP ‘Stilaan’ uit en in 2020 ging haar eerste avondvullende kleinkunstvoorstelling ‘Ik kom hier niet weg met hippe sneakers’ in première. In 2021 kwam haar album uit, ‘Dit gaat nergens over’. Inmiddels werkt ze muzikaal nauw samen met drummer en producer Dylan Siemerink en bassist Barend Spaan. Eind dit jaar brengt LIEN haar tweede album uit. Lien is maker bij het Huis voor Makers in Het Koorenhuis in Den Haag en werkt in haar verdere ontwikkeling als kleinkunstenaar samen met theater Diligentia-Pepijn. In 2022 heeft zij hiervoor een makerssubsidie ontvangen van de gemeente Den Haag.