Tribute to Celia Cruz ft. Manoushka

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988La reina de la salsa!

vr 28 okt | 20:15 uur | GROTE ZAAL | €18 incl. drankje | Ooievaarspas 50%

Een swingend salsaconcert! Dans je mee?

“Manoushka knalt als salsa-zangeres Celia in fraaie uitdossingen. Ze wordt daarbij geweldig opgezweept door de latinband Timbazo onder leiding van Nils Fischer”

schreven de kranten na de theatershow Celia! Reden genoeg om weer samen het podium op te gaan. Manoushka en band brengen na de succesvolle theatertour een concert met de overweldigende muziek van Celia Cruz, la reina de la salsa!

Bij dit concert kan gedanst worden!

Line-up:
Manoushka - vocals
Samuel Ruiz - bass
Nils Fischer - congas
Oscar Cordero - trumpet
Marc Bischoff - piano
Leonid Muñoz - timbales

Manoushka Zeegelaar Breeveld is actrice, zangeres en schijfster. Als actrice was ze te zien in verschillende producties op toneel (Celia, Woiski vs Woiski,), op tv (Noord Zuid, Centraal Medisch Centrum) en op het witte doek (Sonny Boy, Kleine IJstijd). Manoushka is songwriter en schrijft voor toneel, film en tv. Zij toerde met o.a. Fra Fra Sound, Eric Calmes, Randal Corsen, Marc Bischoff en Nils Fischer.