Global Dance Voorstelling | My Religion Doesn't define me

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Een kwetsbare en krachtige contemporary en hip hop choreografie

zo 6 nov | 16:00 uur | GROTE ZAAL | ACTIE: 2 voor de prijs van 1 | €15 incl. drankje | Ooievaarspas 50%

Over de zoektocht naar hun plek binnen de maatschappij

In de dansvoorstelling My Religion Doesn’t Define Me ga je mee in de zoektocht van Afra en Senna waarin ze hun plek binnen de maatschappij proberen te vinden. Je ontdekt de moeilijkheden waar zij tegenaan lopen in de samenleving van nu. Een kwetsbare en krachtige contemporary dance en hip hop choreografie.

 

"Lange tijd heb ik mijn geloof als last ervaren naar de buitenwereld toe. Ik heb tot kort geleden veel mensen niet verteld dat ik Islamitisch ben omdat ik bang was dat ze mij daardoor zouden veroordelen. Dit doet pijn, juist omdat het geloof voor mij iets is wat ik voel van binnenuit en een manier is waarop ik het samen zijn ervaar. Het samen zijn ongeacht wie je bent. Ik wil bruggen bouwen want de ontmoeting maakt begrip en wederzijds respect mogelijk."
- Afra