Memento Mori

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988JEROEN SPITZENBERGER & NEW ROTTERDAM JAZZ ORCHESTRA

zo 11 dec | 15:00 uur | GROTE ZAAL | €27,50 incl. drankje

Een ontmoeting tussen de in Rotterdam geboren en getogen acteur Jeroen Spitzenberger en het New Rotterdam Jazz Orchestra.

Jeroen Spitzenberger is in Memento Mori net zo virtuoos als de jazzmuzikanten waarmee hij het podium deelt. Hij blaast tussen het geweld van koper en slagwerk zijn zelfgeschreven teksten leven in. Teksten die gaan over… de dood. Of liever onze sterfelijkheid, een levenslange fascinatie van de acteur.


Doodgaan is voor veel mensen een ongemakkelijk gegeven. Het is onvermijdelijk en definitief. Altijd verdrietig, soms een opluchting. Omgeven door open deuren en tegelijkertijd het grootste mysterie. Het orkest en Jeroen zetten in op een avond waarin hoofd en hart worden beroerd. Een funky memento mori, zo u wilt. Omdat doodgaan je levensplezier niet in de weg hoeft te staan.