Warme Winter Woensdagen

Doe jij mee?

wo 7 dec | 14:30 uur | KLEINE ZAAL |

Kom samen met de buurt een film kijken en soep eten!

Warme Winter Woensdagen 
Hartverwarmende films en Soep … mét Liefde! 

In de donkere dagen voor Kerst en de kachel een tikkie lager (brrr…) zoeken we warmte bij elkaar. Samen verdwijnen in een onvergetelijke film en daarna met elkaar in gesprek onder het genot van een met liefde gemaakte soep. Of schuif aan en knutsel winterwens creatie. 

Elke woensdagmiddag in december is er een hartverwarmend filmprogramma bij Theater De Nieuwe Regentes samengesteld door jong en oud uit de buurt! 

LET OP: Vandaag is er een besloten filmprogramma voor en met dak-thuislozen uit de buurt.

FILM COOL RUNNINGS 
Vier Jamaicanen dromen ervan om mee te doen aan de Winterspelen. Samen met een trainer die iets goed wil maken, besluiten ze alles op alles te zetten om mee te mogen doen. Cool Runnings is een waanzinnig leuke komedie die is geïnspireerd door het ware verhaal van het eerste Olympische bobsleeteam van Jamaica.