Haagse Spot

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

do 16 feb | 20:30 uur | KETELHUIS | €12,50 | Ooievaarspas 50%

Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

De Haagse Spot is het try-out podium waar cabaretiers, stand-up comedians en liedschrijvers hun allernieuwste materiaal uitproberen. Het is een unieke ervaring om grappen te horen die misschien nooit meer een podium halen en een mooie kans om aan de basis te staan van een debuut dat zijn weerga niet kent.

Elke editie is gevarieerd met een line-up van beginnende talenten die zich voorbereiden op een eerste voorstelling of festival, tot en met gevestigde cabaretiers, comedians en liedschrijvers die hun nieuwste grappen of liedteksten uit willen proberen op een Haags publiek. De voorstellingen vinden elke maand op een donderdag plaats in De Nieuwe Regentes.

Talent gezocht! Misschien heb je zelf de ambitie om een act te laten zien bij 'De Haagse Spot'?
Wie weet zien we jou een keer in De Nieuwe Regentes op het podium.

Facebook: De Haagse Spot 
Instagram: De Haagse Spot (@de_haagse_spot)