Together#6 wandeling

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Ontdek samen nieuwe geluiden!

za 4 feb | 14:00 KETELHUIS | €5 | Ooievaarspas 50%

Neem een kijkje achter de deuren van de gebedshuizen!

TOGETHER#6 - De Wandeling | zaterdagmiddag van 14:00-17:00 uur 

Wandel mee langs diverse gebedshuizen in de buurt en ontdek de rol van muziek binnen rituelen. Hoe ervaar je (nieuwe) geluiden? Welke rol speelt muziek in je leven of in je geloof?

Het start en eindpunt is bij Theater De Nieuwe Regentes. In het Ketelhuis maak je kennis met de Papoea Vereniging. Vervolgens start de wandeling door de buurt en loop je langs: De Agneskerk, Sathya Sai Baba Mandir tempel, Dew Mandir Tempel en de Al Quaba Moskee. Uiteindelijk eindig je weer bij De Nieuwe Regentes voor een uitwisseling onder het genot van een klein hapje. Ontdek samen nieuwe geluiden!

Koop snel een kaartje, want de plekken voor de wandeling zijn beperkt! 

 

TOGETHER#6 - De wandeling is een onderdeel van TOGETHER#6, op 1 april 2023. Een dag vol workshops, samen eten en uiteindelijk met een gezamenlijk muziekstuk in het theater van De Nieuwe Regentes optreden voor de hele buurt. Meer info en aanmelden volgt later!