BANFF

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988We nemen je mee naar de bergen!

di 28 mrt | 19:30 uur GROTE ZAAL | €15

Avontuurlijke documentaires met ongebruikelijke thema's

Het decor voor twee avontuurlijke documentaires met ongebruikelijke thema's. In Balkan Express verkennen we Europa's wildste bergen per fiets en ski. To The Hills & Back gaat de Canadese Rockies en de Alpen in waar het zich richt op veiligheid in het binnenland. Het sterk visuele Creation Theory nodigt ons uit om samen met drie atleten en een muzikant op zoek te gaan naar de bron van creativiteit door middel van snowboarden en surfen en een opzwepende soundtrack. Solo's in diep water in Mexico staan ook op het programma in de film Reel Rock: Cenote waarin wordt onthuld hoe Adolfo 'Fito' Trujillo zijn passie voor klimmen ontdekte tijdens het zwemmen. En met de snelle ritten van Colors of Mexico en Continuum is er geen tekort aan mountainbike-actie.