Be Kind (6 - 18 maanden) UITVERKOCHT

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Beleef samen met je kleintje de wondere wereld van circus

wo 1 mrt | 11:00 & 14:00 uur | GROTE ZAAL | €4 | Ooievaarspas 50%

Deze voorstelling is onderdeel van KrokusKabaal

Let op: Voor deze voorstelling is er een beperkte capaciteit. Er kunnen maximaal 20 baby's in de voorstelling aanwezig zijn. 
Duur voorstelling: 30 min + 10 min naspelen 

LET OP! Voor zowel ouder als kind moet een toegangsbewijs gekocht worden.

Kom en beleef samen met je kleintje voor het eerst de wondere wereld van circus. Be kind is een intieme theaterervaring voor baby's van 6 tot 18 maanden. In deze vloeiende voorstelling van geluid, kleur en beweging nemen twee artiesten je mee op een zintuiglijke reis. Van het gezang van vroege vogels tot lichtgevende jongleerkegels in de schemering, de voorstelling volgt het ritme van de dag. Het pop-up decor komt langzaam tot leven, en er is altijd wel iets dat rammelt, verschijnt, kraakt, rolt of zweeft.

De kleintjes maken van heel dichtbij kennis met acrobatiek en jongleren. Tijdens de voorstelling ontstaat een hartverwarmende dialoog tussen de artiesten en hun jonge publiek. Zij mogen meedoen, al hoeft dat niet. Door deze spontane interacties is elke voorstelling net iets anders. Na de voorstelling nodigen de artiesten de kleintjes uit om samen het speelveld te ontdekken. Ze mogen in, uit, langs en door het decor kruipen om de bijzondere materialen van dichtbij te verkennen

Deze voorstelling heeft een leeftijdsaanduiding met een begin- en een eindleeftijd van 6 tot 18 maanden. Wij vragen je de leeftijdsindicatie te respecteren en te laten gelden voor elk kind in jouw gezelschap. Er zijn daarom alleen tickets te reserveren voor kinderen van 6 t/m 18 maanden en niet voor oudere kinderen. 

Klik hier voor het volledige programma van KrokusKabaal