Bliep Bliep (5+)

Tickets »

Let op! De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Over een robot die alles voor je doet, voordat je zelf weet wat je wilt!

do 2 mrt | 15:00 uur | GROTE ZAAL | €4 | Ooievaarspas 50%

Deze voorstelling is onderdeel van KrokusKabaal

Met veel fysieke humor, live tekeningen en live muziek komt een indringend verhaal tot leven over een man en zijn robot. Een robot die alles voor je doet. Voordat je zelf weet wat je wilt, weet de robot het al. Het kruiswoordraadsel is al ingevuld voor je eraan begonnen bent. Je moeder heeft al een bloemetje voor je er zelf aan dacht. Je schoenen zijn al gestrikt, je haren gekamd, je tanden gepoetst, kamer opgeruimd, was gedaan…..

Tijd om ‘m even uit te zetten, maar waar is de STOPKNOP!

Met veel fysieke humor, live tekeningen en live muziek komt een indringend verhaal tot leven over een man en zijn robot. Wat als sprookje begint, eindigt in een verbeten machtsstrijd tussen mens en techniek. Met deze cartoontheatervoorstelling schetst theatergroep Dender een griezelig toekomstbeeld.

LET OP! Voor zowel ouder als kind moet een toegangsbewijs gekocht worden.

Klik hier voor het volledige programma van KrokusKabaal!

Bliep Bliep (5+) - trailer from Buro Bannink on Vimeo