VACATURE VRIJWILLIGER VOORBEREIDEND PRODUCTIE MEDEWERKER

Wij zoeken een enthousiaste vrijwilliger voor de voorbereidende productie, die graag een bijdrage levert aan de verwezenlijking van ons theater.

Als voorbereidend productiemedewerker vraag je bij bezoekende gezelschappen de gegevens op die nodig zijn om de voorstellingen in ons theater goed te laten verlopen en zorgt ervoor dat die bij de belanghebbenden terecht komen. Samen met de programmeur bereid je ook eigen producties voor en coördineer je de activiteiten. Daarnaast ben je regelmatig gastvrouw/heer voor het bezoekende gezelschap. Je taken bestaan op dat moment o.a. uit het voorbereiden van het evenement op locatie, het ontvangen en wegwijs maken van het gezelschap, het begeleiden van het publiek, het maken van afspraken met de techniek, horeca en de bedrijfsleiding over aanvang van de voorstelling, etc.

Wij vragen

  • Een vrijwilliger die bereid is zich in te zetten om ervoor te zorgen dat ons theater ook de komende jaren blijft bestaan.
  • Een vrijwilliger die bereid is als voorbereidend productiemedewerker gemiddeld twee dagdelen per week in het theater te werken en gemiddeld eenmaal per week een avond- of weekendevenement te begeleiden. Meer mag natuurlijk ook.
     

Wij bieden

  • Boeiend, afwisselend en gezellig werk in een bruisend en inspirerend team.
  • De mogelijkheid ervaring op te doen in het theater
  • Instructie in het takenpakket van een productiemedewerker
  • Een vrijwilligersovereenkomst met duidelijke afspraken over verantwoordelijkheden en plichten.
  • De mogelijkheid waar nodig opleidingen te volgen (Sociale Hygiëne, Productie van A-Z, BHV).
  • Onze vrijwilligers schrijven zich via een digitaal rooster in op de dagen en tijden die hen zelf uitkomen.

 

Heb je tijd, eventueel ervaring en lijkt het je wat om ons team te komen versterken?

Stuur dan je contactgegevens, een korte CV en een beknopte motivatiebrief naar: Vrijwilligers@denieuweregentes.nl o.v.v. de vacaturenaam. Wij nemen dan z.s.m. contact met je op.