Kaartverkoop

Op onze website kun je kaarten kopen voor de verschillende voorstellingen bij Theater De Nieuwe Regentes. Per voorstelling wordt aangegeven wat de beste manier is om kaarten te kopen. In de meeste gevallen kun je de kaarten direct online kopen of op de avond zelf aan de kassa. Wij geven geen geld terug voor gekochte kaarten.

Openingstijden kassa

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. De kassa is bij een voorstelling een uur van tevoren geopend.

Ongeplaceerd 

De zalen van Theater De Nieuwe Regentes zijn ongeplaceerd. Dat betekent dat er geen vaste plaatsen en stoelnummers zijn. Je kunt voorafgaand aan het concert zelf je plaats uitkiezen.

Mindervaliden

Voor mindervaliden is er in ons theater een lift aanwezig en alle zalen zijn bereikbaar met een rolstoel. Een rolstoel past in de lift, een scootermobiel helaas niet. We hebben wel een gewone rolstoel beschikbaar om in over te stappen mocht dit nodig zijn. De Kleine Zaal heeft een redelijk steile helling. Er zijn maximaal 4 rolstoelplekken dus wanneer je na betaling een mail stuurt naar mail@denieuweregentes.nl, kunnen wij rekening houden met je wensen.

Ooievaarspas

Voor houders van een Ooievaarspas geldt bij veel concerten, films en andere voorstellingen 50% korting op de toegangsprijs. Wij moeten hiervoor je pas scannen bij de kassa. Daarom is het niet mogelijk om online kaarten met Ooievaarspaskorting te kopen.Voor meer informatie over de Ooievaarspas, klik hier

Online kaartverkoop goedkoper 

Online bestellen is goedkoper dan het kopen van een kaartje aan de deur. Bestel tickets online en ontvang €1 euro korting op voorstellingen onder de €10. Bij voorstellingen boven de €10 euro ontvang je €2 euro korting. Makkelijk, snel en voordelig! Je kunt tot uiterlijk 1 uur voor aanvang van de voorstelling online kopen. Jouw ticket kunnen wij scannen vanaf een smartphone, je hoeft je e-ticket dus niet uit te printen. 

Hoe werkt het?

Ga via de website-agenda naar de voorstelling van je keuze. Je kunt de kaartjes kopen via de bestelknop. Betalen kan met iDeal. Je ontvangt een e-ticket in je mail.

Account aanmaken

De eerste keer dat je online koopt via de website moet je een account aanmaken. Dit is eenmalig, daarna kun je altijd inloggen met je e-mailadres en wachtwoord.

Kaarten kopen aan de kassa

Tickets kun je natuurlijk ook kopen aan de kassa bij Theater De Nieuwe Regentes. In dat geval vervalt het voordeel dat je ontvangt op een online ticket.