Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Bluesclub

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988AJ Plug ft. Kim Snelten en Hollands Blauw

GROTE ZAAL | Online €5 | Kassa €6

Een avond vol dampende blues en een versleten dansvloer!

AJ Plug ft. Kim Snelten | 20:30

Met haar rauwe, krachtige en altijd van blues doordrenkte vocalen laat AJ Plug nadrukkelijk van zich spreken. Eerst met de debuut-cd 'Let go or be Dragged' (uitgebracht onder de naam AJ and the Wildgrooves). Een goed ontvangen album met louter eigen composities en een gevarieerd aanbod van blues, bluesrock en southern blues. Vervolgens met energieke, avontuurlijke optredens in eigen land, Duitsland en Luxemburg. En passant sierde de stoere blondine ook nog eens – in het goede gezelschap van o.a. Beth Hart, Susan Tedeschi en Shemekia Copeland – de cover van het Amerikaanse bluesmagazine 'Blues-e-News'. AJ Plug's nieuwe album "Chew Chew Chew" komt 22 oktober a.s. uit, dus alles wijst erop dat 2016 het jaar van AJ Plug gaat worden. Bij dit optreden wordt ze vergezeld door Kim Snelten.
De samenwerking tussen AJ Plug en Kim Snelten is ontstaan na een spontane sessie in The Shack, waar AJ en haar band een optreden gaven. Kim die als publiek aanwezig was, werd gevraagd een aantal nummers mee te jammen. Het publiek was dol enthousiast en het klikte zo goed tussen de twee, dat besloten werd een beperkt aantal optredens te geven met AJ's vaste gitarist Klaas Wildgroove. AJ Plug is "De ontdekking van 2014/2015" volgens Johan Derksen en daarbij toegevoegd de zang en mondharmonica van Kim Snelten op o.a. Jack of Hearts en Drippin' Honey zorgt voor een unieke combinatie. 

Het trio speelt eigen werk van AJ, maar voegt daar ook covers aan toe voor een breed publiek. Kortom... mis het niet!

Hollands Blauw | 22:00
Hollands Blauw (met vier leden van de John Frick Band) bezingt het leven zoals het is: rauw, pijnlijk, mooi, triest en lachwekkend tegelijk. Nederlandstalige blues voor iedereen die het wil horen. Uit het leven gegrepen, uit de polderklei getrokken en naar de kroeg gebracht.