Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Music Pool

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Matangi Quartet ft. Trio Tango Extremo

KETELHUIS | Online €10 | Kassa €12

Matangi Quartet en Trio Tango Extremo presenteren 'Romance del Barrio'!

Music Pool is een spannende concertserie van het Matangi Quartet in theater De Nieuwe Regentes. Samen met gerenommeerde gasten uit de buurt nemen ze het publiek telkens mee in een muzikaal avontuur. Van klassiek tot jazz, van dans tot hoorspel. Altijd anders, fris en spannend!

De leden van het Matangi Quartet en het Trio Tango Extremo hebben de handen ineen geslagen en presenteren deze avond ‘Romance del Barrio’. Dit project is een unieke cross over van Argentijnse tango, klassieke muziek, Franse Chanson en Surinaamse volksmuziek. Bovendien zal ook de Nederlandse première van het legendarische ‘Zarathustra’ van de Italiaanse accordeonist Ivano Biscardi op het programma staan. Dit seizoen alleen in De Nieuwe Regentes te zien, dus mis dit bijzondere concert niet!

Hoorspelwedstrijd
In de laatste vier maanden van 2015 zijn er in Music Pool drie bijzondere gasten en... u bent misschien de vierde als u meedoet aan de hoorspel-schrijfwedstrijd!

Voor de laatste Music Pool in 2015, op 17 december, kan iedereen een zelfgeschreven hoorspel inzenden. De drie mooiste verhalen worden door een jury gekozen. Het Matangi Quartet verzorgt en componeert de muziek en geluiden bij deze winnende verhalen. De maximale voorleesduur is 5 minuten per persoon.
Meer informatie over deze hoorspelwedstrijd: management@matangi.nl