Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Ukkieconcert

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Speciaal voor peuters en hun ouders

KLEINE ZAAL | Online €6 | Kassa €7

In een optocht gaan we op ontdekkingsreis door de wereld van klanken.

Wegens de overweldigende belangstelling, willen wij ons beperken tot 1 begeleider per ukkie.

Een feest voor kind en ouder. In een optocht gaan we op ontdekkingsreis door de wereld van klanken: grappig, vrolijk, soms onbekend en spannend. We zingen, spelen en bewegen. Als we moe worden luisteren we liggend op kussens naar muziek tot de optocht weer terug gaat. Je gelooft je oren niet!

Kinderen in de crècheleeftijd vinden muziek fantastisch. Voor de grote kinderen die al kunnen staan en lopen hebben we dans, spel en muziekonderdelen die aansluiten bij de ontwikkeling van het kind. Ze zijn met muziek bezig, maar leren ondertussen nieuwe woorden, verhalen en breiden hun fysieke mogelijkheden uit. Voor ieder ukkie is er wel een stukkie!

Ukkieconcerten worden verzorgd door Club Ghazal i.s.m. De Nieuwe Regentes. Voor ouders en verzorgers is de toegang gratis.