Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Songs from the Deep

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Verschillende singer-songwriters

KETELHUIS | Online €5 | Kassa €6

Intiem singer-songwriter festival in De Nieuwe Regentes.

Verschillende singer-songwriters verzorgen korte intieme concerten vanuit Het Ketelhuis van het voormalige zwembad de Nieuwe Regentes en de ruimtes eromheen. Een avond om in een intieme setting te genieten van songs uit het diepst van 't hart, geprogrammeerd en gepresenteerd door Julie Scott. 
Met Bart en Marlon (Vuigtuig)
De Haagse band Vuigtuig maakt alternatieve Nederlandstalige popmuziek. Op 13 maart 2015 is het debuutalbum Pek & Veren verschenen op zowel 12” vinyl als digitaal op onder andere iTunes en Spotify. In datzelfde jaar was Vuigtuig nog te zien op onder andere Oerol, Lalaland Festival en in het voorprogramma van De Dijk. Eind 2015 wordt met de nieuwe single ‘(Jij Had Het) Anders Gedaan’ ook een nieuwe EP aangekondigd. Deze zal verschijnen op 14 februari 2016. Dat deze datum is gekozen is geen verassing , want de nieuwe EP heet ‘Aller Harten’. Met ‘Aller Harten’ bezingt Vuigtuig alle facetten van de liefde. Van onbekommerde lieflijkheid tot grootse verbazing.

Live brengt de band met overgave haar meeslepende muziek en curieuze teksten. Vuigtuig neemt je mee de mooie nacht in, langs herfstige taferelen en over de woeste baren. Het ene moment hóóg bovenin een reuzenrad, het andere moment wild op de dansvloer als een parelzwijn. Vuigtuig laat je trillen door merg en been en eindigen om vier uur ‘s nachts, met een broodje bal, bij het pompstation.

Meer zien en horen kan via:
https://soundcloud.com/vuigtuig
https://www.facebook.com/Vuigtuigband
https://twitter.com/vuigtuigmuziek
http://instagram.com/vuigtuig
http://vuigtuig.com/

Jesse en Vincent (Atombox, Daylight Dodger)
Daylight Dodger is een muzikale spooktocht langs treurwilgen en mistige meren, Electric lo-fi folk rock, donkere romantiek en mysterie, op een kille beat in een warm droom landschap