Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Try-outpodium voor beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Met een dynamische programmering van vier artiesten in verschillende disciplines, kun jij als 'Spotter' elke derde dinsdag van de maand talent en ongeslepen rauw materiaal van de beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers zien. 

Als je ze later terugziet ergens in het land of op t.v. kun je zeggen: 'Ik was erbij in De Nieuwe Regentes'! 

Programma:
John kleppe https://www.facebook.com/john.kleppe.3
Andries Tunru www.andriestunru.nl
Tobi Kooiman https://www.facebook.com/tobikooiman1/
Jose Schuringa joseschuringa.nl

John Kleppe:
zette eind 2013 zijn eerste stapjes op het podium en treedt sindsdien als cabaretier en comedian op in heel Nederland. Deze zoon van een melkboer is geboren en getogen in Zeeland, woonde lange tijd in Noord-Brabant, maar is met zijn directheid en nuchtere kijk nu helemaal op zijn plaats als inwoner van Rotterdam. Soms zijn z’n grappen doordacht, soms niet. Soms gaan z’n grappen ergens over, soms niet. En soms zijn z’n grappen om te lachen.

In 2014 haalde hij de finale van het Parkstad cabaret festival en in 2015 de finales van Huis van puck talent: cabaret!, Cabarette-ketet en International Comedy Festival Rotterdam Talent Award; een teken dat zijn act op z’n minst in de (kinder)schoenen staat. Komt u kijken hoe het verder loopt?

Andries Tunru: 
vult de ruimte met zijn spel en je hoofd met zijn verhalen. Venijnig charmant, vreemd analytisch en met verbazend veel vaart. Andries studeerde vorig jaar af aan de Koningstheateracademie met zijn programma "Vlees, vis, wal en schip", is columnist voor Radio 1 en schrijft zijn bio's in de derde persoon enkelvoud zodat het lijkt alsof hij daar een mannetje voor heeft.

Tobi Kooiman:
 
kan soms lief overkomen, maar schuwt geen enkel onderwerp en kan na een reeks doordenkertjes plotseling snoeihard uit de hoek komen. Verder is hij wiskundige. Zijn 10e optreden was in oktober 2014 bij Haagse Spot, en in 2015 won hij het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Nu komt hij zijn 100e optreden geven - opnieuw bij Haagse Spot. Als dat zo doorgaat, zien we hem in 2025 pas weer terug met zijn 1000e: mis hem dus niet!

Jos
é Schuringa:
heeft er zin in. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, en ze bespringt graag hier het podium. Veel nieuw materiaal om uit te proberen. Met plezier en een prettig soort gestoordheid deelt ze haar wonderlijke kijk op de wereld, en geeft daarmee tegelijkertijd ook een inkijkje in haar eigen wereldje.

José is van oorsprong een Assense, studeerde Kunst en Kunstbeleid in Groningen.
Na een aantal jaar in Maastricht, waar ze de Toneelacademie volgde,  woont ze sinds augustus vorig jaar in Den Haag.

Ze eet en ademt theater, is werkzaam als productieleider, docent en regisseur, maar cabaret is haar passie.