Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Try-outpodium voor cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers

Met een dynamische programmering van vier artiesten in verschillende disciplines, kun jij als 'Spotter' elke derde dinsdag van de maand talent en ongeslepen rauw materiaal van de beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers zien.

Als je ze later terugziet ergens in het land of op t.v. kun je zeggen: 'Ik was erbij in De Nieuwe Regentes'!

Programma
Annemieke van der Linden | Kortsluiting
Isabel Nolte | Onderweg
Kevin van Kalkeren | Op rolletjes
Omar Ahaddaf | Grenzeloos

KORTSLUITING
Annemieke heeft kortsluiting in haar hoofd. De ene dag onweert en bliksemt het en dan is het weer een feeststad met cupcakes en roze ballonnen. Haar leven is één groot contrast vol van hoogtepunten en teleurstellingen. Maar Annemieke gelooft dat zolang je als een prinses door je eigen sprookje danst, het uiteindelijk allemaal wel goedkomt.

Annemieke van der Linden
 (1987) Na de HAVO vonden toneelopleidingen haar nog te jong. Ze volgde de éénjarige fulltime vooropleiding Theater in Den Bosch. Tegelijkertijd speelde ze haar eerste professionele voorstelling 'Boys and Girls' bij het Onafhankelijk Toneel (OT). Na haar opleiding docerend theatermaker is Annemieke werkzaam als actrice. Op televisie speelde zij diverse vaste en gastrollen in o.a. Mixed Up, Flikken Maastricht en Celblok H en bij diverse professionele theatergezelschappen. Met haar eigen theatergroep Mangrove maakt ze komische voorstellingen voor jongeren.

Sinds 2015 is ze bezig met van één van haar grootste ambities: het maken van een cabaretsolo. Met 'Kortsluiting' neemt ze het publiek mee in haar hoofd en door de haast onrealistische gebeurtenissen in haar leven doormiddel van herkenbare verhalen, gekke typetjes en kwetsbare liedjes. http://www.annemiekevanderlinde.nl/


ONDERWEG
Een meisje, een gitaar en een koffer vol verhalen. Isabel Nolte is Onderweg. Van haar jeugd in Duitsland naar een studententijd in Nederland en één avontuur na het ander. In haar theaterprogramma neemt zij het publiek aan de hand van liedjes en anekdotes mee op een reis door haar hoofd en hart.

Isabel Nolte  is een jonge kleinkunstenares en cabaretière uit Utrecht met Duitse wortels. Sinds haar vroege jeugd staat Isabel op het podium met verschillende theaterproducties. In 2008 verhuist ze naar Nederland en belandt via een omweg langs diverse koren en bands weer op het podium: Met cabaret! In het najaar van 2016 komt haar eerste theaterprogramma ONDERWEG in de Nederlandse theaters.website: www.isabelnolte.com

 

OP ROLLETJES
Joods, dokter, Venetiaan, goochelaar: iedereen vult zijn leven in vanuit zijn eigen perspectief. Toch zorgt dat vaak ook voor wrijving, en rare situaties. In zijn nieuwste programma 'Op Rolletjes' onderzoekt Kevin wat we daar nu mee moeten. Met liedjes en conferences relativeert Van Kalkeren in rap tempo de halve wereld weg, om vervolgens te kijken wat er dan nog overblijft. Wees niet bang, dat blijkt best leuk.

Kevin van Kalkeren heeft al veel aspecten van optreden en schrijven verkend. Als (pop)journalist, schrijver, publicist, columnist, gitarist, componist en technicus is zijn ervaring divers en verfrissend. Als comedian en cabaretier is hij ook precies dát geinspireerd door velen en gevormd door veel indrukken. Scherp in zijn observaties, verrassend in zijn associaties en poetisch in zijn vertellingen. Kevin verbindt grote maatschappelijke zaken met alledaagse taferelen en zet zo rake, alles relativerende voorstellingen weg. En ja, hij maakt ook grapjes.

https://nl-nl.facebook.com/kevinvkalkeren

www.kevinvankalkeren.nl


GRENZELOOS
Op zoek naar zichzelf, belandde Omar in Nederland als illegaal. Omar wilde graag op de planken staan en samen met zijn vader had hij de droom om allochtoon te worden.
Grenzeloos is een persoonlijke voorstelling waar vertelkunst, stand-up, muziek en theater samenkomen. Grenzeloos is kunnen dromen, uit de box denken, de kunst van het relativeren en durven kijken vanuit andere perspectieven.
Uiteindelijk zijn de dromen van vader en zoon vervult. Kom maar eens binnenshuis kijken.

Omar Ahaddaf Toen Omar klein was had hij maar een droom: Allochtoon worden. Zeven jaar geleden kwam hij naar Nederland om een uitkering te scoren maar het is hem niet gelukt, dan maar stand-up comedy, dacht hij.In Marokko heeft hij de theater opleiding gedaan op het Frans instituut en ook heeft hij een one-man show gehad op de universiteit. Hij werd zelfs uitgenodigd voor het TV programma 'De Future Stars'.

In Nederland leerde hij al snel de taal waarna hij zich aanmeldde voor de Amsterdamse Theater Academie, waar hij 2 jaar aan gestudeerd heeft. Na zijn studie speelde hij samen met Hakim van Sesamstraat in het stuk "Mohamlet en De Nieuwe Kleren van de Keizer" waarmee hij heel het land heeft bezocht. Dit jaar tourt hij weer met Hakim met de voorstelling "Achmed van Oranje". Omar behaalde in 2006 bij het Knock Out Comedy Festival de tweede plaats, maar volgens de krant zou hij de winnaar moeten zijn. Op het Leids Cabaret Festival 2012 wist Omar zowel de jury- als de publieksprijs op zijn naam te zetten!
www.puuree.com/over-artiesten/omar-ahaddaf