Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Try-outpodium voor beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Het Try-outpodium voor beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers. 

Met een dynamische programmering van 5 artiesten in verschillende disciplines, kun jij als Spotter nieuw talent en ongeslepen rauw materiaal van de gevestigde cabaretiers spotten. 

En als je ze dan terugziet ergens in het land of op t.v. kun je zeggen:  “Ik was erbij in De Nieuwe Regentes”! 

Programma:
Maus Koster
Annemieke van der Linden
Beth & Flo
Dorothee de Rooy
Max Douw

Maus Koster studeerde Bestuurskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna woonde hij 5 jaar in Canada. Terug in Nederland heeft hij als ondernemer verschillende bedrijven opgezet. In zijn vrije tijd sloeg hij met passie (en een tikkeltje manisch) tegen golfballen. Dat ging hem zo goed af, dat hij dacht nooit meer iets anders te willen. Toch bleef iets kriebelen.

In 2010, op de top van zijn midlife, zag Maus het theaterlicht. Dat ging op groen, maar hij is kleurenblind. In 2015 studeerde hij af bij Theateropleiding Selma Susanna in Amsterdam met zijn voorstelling "SpeechLess". 

Maus werkt nu samen met pianist Arend Jan Schimmel aan zijn eerste kleinkunst programma. De naam is er al: "Wachten tot het breekt”.

Website: www.mauskoster.nl

Annemieke van der Linden werd geboren op 3 juni 1987 in Numansdorp. Vanaf haar achtste speelde ze bij Jeugdtheater Hofplein. Toen ze zestien werd, ging ze naar de landelijke oriëntatiecursus theaterscholen (LOT) in Den Haag. Ze was vastbesloten na de middelbare school naar de toneelschool te gaan. Ze behaalde haar HAVO-diploma, maar de theaterscholen vonden haar nog iets te jong om te starten. Daarom volgde ze de éénjarige fulltime vooropleiding Theater aan het Koning Willem I college in Den Bosch. Tegelijkertijd speelde ze haar eerste professionele voorstelling 'Boys and Girls' bij het Onafhankelijk Toneel (OT).

Op televisie speelde zij diverse vaste en gastrollen in o.a. Mixed Up, Flikken Maastricht en Celblok H.

In 2015 startte zij met het vervullen van één van haar grootste ambities, het maken van een cabaretsolo. Met deze voorstelling 'Kortsluiting' is ze nu aan het try-outen.

Kortsluiting

Annemieke heeft kortsluiting in haar hoofd. De ene dag onweert en bliksemt het en dan is het weer een feeststad met cupcakes en roze ballonnen. Haar leven is één groot contrast vol van hoogtepunten en teleurstellingen. Maar Annemieke gelooft dat zolang je als een prinses door je eigen sprookje danst, het uiteindelijk allemaal wel goedkomt.

Ze neemt het publiek mee in haar hoofd en door de haast onrealistische gebeurtenissen in haar leven doormiddel van herkenbare verhalen, gekke typetjes en kwetsbare liedjes. 

Website: www.annemiekevanderlinde.nl


Beth & Flo
, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst, studeerden in 2014 af in de master klassiek piano aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Als duo geven zij verrassende concerten met een ‘vleugeltje’ theater. Ze traden o.m. op in het Lucent Danstheater in Den Haag, de Philharmonie in Haarlem en in de Oosterpoort in Groningen. Ze spelen in concertzalen en in theaters, maar even lief in huiskamers of in de open lucht. Zolang er maar een piano staat! Met regisseur Elisabeth Boor maakten zij inmiddels drie concertvoorstellingen, waarin klassieke muziek wordt afgewisseld met vrolijke liedjes en verhalen. Afgelopen zomer speelden Beth & Flo tijdens het Grachtenfestival in Amsterdam de voorstelling Slaande Ovatie, geregisseerd door Jorinde Keesmaat, waarin de dames niet alleen pianistes waren, maar ook boksers.

Website: www.bethflo.com


Dorothée de Rooy is een nieuw gezicht aan het comedy firmament. Sinds eind 2015 is zij lid van het illustere stand-up comedy collectief Comedytrain en speelt zij wekelijks in hun thuishonk Toomler. Naast haar optredens als stand-up comedian schrijft Dorothée ook voor televisieprogramma’s als Larie en Koefnoen.

Volg Dorothee ook op Twitter: twitter.com/dorothee_derooy


Max Douw:

In 2007 afgestudeerd aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. Daarna diverse theaterwerkzaamheden verricht voor Harlekijn Holland, in opdracht van Herman van Veen. Als solist heeft hij zich ontwikkeld in meerdere producties. Verder speelde hij in diverse kindervoorstellingen met het Residentie Orkest en de eigen productie “de Viool en de Strijkstok met Elisabeth Boor. In 2014 ontstond het theaterprogramma Blanco met voornamelijk eigen materiaal, in samenwerking met violist Noa Eyl en regisseur Karel de Rooij. Dit programma wordt nu verkocht. Binnen enkele maanden zal het eigen repertoire op cd uitgebracht worden. Dit zal leiden tot wederom een theaterprogramma.

Website: www.maxdouw.com