Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Try-outpodium voor beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Met een dynamische programmering van vier artiesten in verschillende disciplines, kun jij als 'Spotter' elke derde dinsdag van de maand talent en ongeslepen rauw materiaal van de beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers zien.

Als je ze later terugziet ergens in het land of op t.v. kun je zeggen: 'Ik was erbij in De Nieuwe Regentes'!

 

THOMAS VAN DER HULST

Thomas van der Hulst - Amsterdam 1974 -  is van alle markten thuis, maatschappelijk werker, kunstenaar, programmeur. Met veel humor slaat hij zich overal doorheen. Hij heeft ook veel hobby's:  Strips, aquarium, dieren in het algemeen, fietsen, lekker de natuur in.
Dat hij tijd heeft gehad om zo’n schitterende voorstelling te maken dwingt respect af en verdient bewondering.  “5 sterren, fantastische voorstelling’’ door Thomas van der Hulst

 

MARTIJN KARDOL

“Het gerucht schijnt te gaan dat ik als artiest zou zijn mislukt,” aldus Martijn Kardol in zijn winnende programma ‘Jongensboek’. Ironisch genoeg wist hij met dat programma alle drie de prijzen te winnen op het Groninger Studenten Cabaret Festival (’15) en de jury-, en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival (’16). In de geschiedenis van beide festivals is het nog nooit eerder iemand gelukt om deze vijf prijzen in een theaterseizoen te winnen. De van oorsprong Barnevelder Martijn Kardol maakte volgens het NRC een diepe indruk op de jury, onder meer omdat hij met ‘kleine gebaren of enkele woorden de zaal aan het lachen kan krijgen’!

HANS DEKKER

Hans·Dek·ker (de; v) ziekelijke vrees of aandoening om mensen te vermaken.
Het uit zicht vaak in het aanwezig zijn, een podium betreden, strippen en komt vaak voor in combinatie met andere angst en paniek stoornissen. Mensen die aan Hans Dekker lijden, ontwikkelen angstsymptomen als ze zich in ruimten bevinden waar mensen nog niet lachen, zoals liften,[1] vliegtuigen en treinen of ruimten als een café, theater, plein of kleedkamer. In ernstige gevallen kunnen paniekaanvallen optreden en probeert men aan de situatie te ontsnappen, zelfs als dit ernstig gevaar oplevert. Anderzijds is het mogelijk dat men door de angst gaat 'trillen’.

RIKKERT VAN HUISSTEDE

Rikkert van Huisstede studeerde muziektheater aan het conservatorium van Haarlem. Hij liep stage en werkt bij Herman van Veen. Zijn eerste one wo/man show 'Zou jij het zijn' is een inspirerende aansporing grenzeloos lief te hebben. Samen met Delaney Nelom op vleugel zingt, speelt en danst hij vrij van grenzen tussen hem en haar, zwart en wit, toen en nu, daar en hier, klein en groot, hoe en zo. Gedichten, liedjes en verhalen over wat het leven soms verborgen houdt. Nummers van: Toon Hermans, Ramses Shaffy, Herman van Veen, Rikkert van Huisstede, maar ook van Adèle Bloemendaal, Prince, Paul van Vliet, Annie Schmidt, the Temptations en Andreas Scholl. "Is het prille niet het aller mooiste, als je kijken moet om het te zien? Daar is waar verbondenheid ontkiemt."

ROELFIEN & ALEID

Roelfien en Aleid raakten bevriend in 2009 toen ze de kleinkunstwerkplaats bij het Koorenhuis deden. Een tijdje geleden besloten ze om samen te gaan schrijven aan een duo programma. Ze kwamen daarmee door de voorronde van ‘Het Beste Uit De Buurt 2016’ van theater De Nieuwe Regentes. Roeland Drost coachte deze dames voor de finale. Hij daagde ze uit tot meer verdieping en focus, versterkte de dynamiek en haalde de chemie en scherpte naar boven. Het is nóg kleuriger geworden! U ziet een klein stukje van hun programma ‘Gevoelige Sneer’.