Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Sven Ratzke - UITVERKOCHT

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Foto: Dennis Veldman

Foto: Dennis Veldman

Ratzkes Christmas Night

GROTE ZAAL | Online €20 | Kassa €22

Speciaal voor kerstmis neemt hij het kerstgevoel onder de loep

Entertainer en zanger Sven Ratzke is een veelgevraagde internationale artiest en maakte onlangs over de hele wereld furore met zijn David Bowie-programma Starman dat op het Edinburgh Festival Fringe werd uitgeroepen tot ‘Best Fringe Show of 2016’. Omdat hij kerst het liefste met zijn publiek in Nederland viert, brengt hij in december een gloednieuw programma naar onze theaters. Ratzke heeft De Nieuwe Regentes in Den Haag uitgekozen als één van de zes theaters waar hij kerst wil vieren. Ratzke’s Christmas Night is een rock-‘n-roll kerstshow vol glitter, hilarische verhalen en prachtige muziek. Ratzke staat bekend om zijn unieke interpretatie van klassiekers.

Dreaming of a White Christmas als punksong gezongen, Santa baby als flamenco of een kerst-burlesque show; bij Ratzke is alles mogelijk. Naast verrassende kerstliedjes van Falco, Michael Jackson en Leonard Cohen zingt hij prachtige nummers als Heroes en Mack The Knife uit zijn roemruchte repertoire van Bowie tot Brecht.

Hij wordt vergezeld door muzikale alleskunner Fay Lovsky en burlesque danseres Natsumi Scarlett. Als special guest geeft Claron McFadden acte de présence, deze Amerikaanse sopraan treedt wereldwijd op in concertzalen en operahuizen en wordt regelmatig gevraagd voor grote internationale festivals. Ratzke heeft een druk najaar voor de boeg. Naast Ratzke’s Christmas Night is Starman in een succesreprise te zien in theaters in Nederland en Duitsland. Hij speelt de hoofdrol in de musical Hedwig and the Angry Inch in Berlijn en Hamburg en host twee keer Ratze’s Rendezvous in het Concertgebouw in Amsterdam.

Band
Toetsen: Thijs Cuppen
Bas: Florian Friedrich
Drums: Haye Jellema
Multi-instrumentalist: Fay Lovsky
Burlesque: Natsumi Scarlett
Met gastoptreden van de wereldwijd geprezen sopraan Claron McFadden 

De pers over Ratzke: 
de Volkskrant: ‘Allemachtig, wat een entertainer is Sven Ratzke.’ 
New York Press: ‘Sven Ratzke is a Must-See!’ 
Berliner Morgenpost: ‘Ratzke is een taboebreker, een zinderende diva, die met zijn indrukwekkende stem alles wel kan zingen.’ 
www.sven-ratzke.com