Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

DNR Bluesclub

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Bos's Blues Band en blueSpirit

GROTE ZAAL | Online €5 | Kassa €6

Dampende bluesritmes en een versleten dansvloer!

Bos’s Blues Band | 20.30 tot 21.45
Een allesbehalve doorsnee bluesband rond gitarist/zanger/harmonicaspeler Henk Bosman. De band speelt eigen werk, o.a. van de in 2015 verschenen cd “A Muse or not Amused”, à la carte aangevuld met passende covers, maar altijd “the Blues” vertolkt vanuit het hart.
Met opzwepende jazzy swing-shuffels tot traag treurende blues-ballads, schildert de Bos' Blues Band met een afwisselend palet van geïmproviseerde noten, een muzikaal landschap waarin de rode draad te horen is van de romantiek der liefde. Inmiddels wordt er gewerkt aan de opname van een nieuwe cd
"Multiple Love" van "Henk Bosman & vrienden" en ook van deze cd zullen nummers worden gespeeld.
De band bestaat, naast Henk Bosman, uit muzikanten uit het Haagse “Blue Brothers Collectief” met in de basis:
Chris van der Kroft (slagwerk)
Paolo Grobben (bas)
Peter Seilberger (toetsenist)

blueSpirit | 22.00
Het Haagse blueSpirit is in 1995 opgericht door zanger/gitarist Harro Caudron. De bezetting van de band is in de loop der jaren regelmatig gewijzigd en bestaat nu uit muzikanten die hun muzikale sporen in diverse bands ruimschoots hebben verdiend.
Naast interpretaties van bluesklassiekers speelt de band eigen, Nederlandstalig, bluesrepertoire. blueSpirit heeft naast optredens in kroegen en op feesten op internationale festivals gespeeld en speelt blues zoals blues volgens hen gespeeld moet worden.
Bezetting: 
Harro Caudron: zang en gitaar
Mark Doornik: gitaar en zang
Henk Bosman: gitaar, zang en mondharmonika 
Bert Alers: basgitaar
Cees Groenendaal: drums