Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

ALLES KIDS!

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Voorronde 3 (geannuleerd)

KLEINE ZAAL | geannuleerd

Open podium voor kinderen van 8 t/m 12 jaar. Aanmelden kan nog tot 9 maart.

Kun je goed dansen, zingen of een instrument bespelen? Of speel je zelfs al in een band? Is jongleren misschien meer jouw ding of kun je het publiek aan het lachen maken? Meld je dan aan voor het open podium Alles Kids in theater De Nieuwe Regentes en laat je talent zien!

Voorrondes
LET OP: De voorronde van zaterdag 4 maart komt te vervallen. Je kunt je WEL nog aanmelden! Stuur uiterlijk donderdag 9 maart een filmpje met jouw of jullie auditie naar productie@denieuweregentes.nl. Velmeld bij het filmpje je naam, leeftijd, j/m, de naam van je school, je e-mailadres en eventueel een telefoonnummer waarop je te bereiken bent. 

Finale op zaterdag 1 april | 19.30 uur
De beste acts worden door professionele artiesten gecoached om zaterdagmiddag 1 april op te treden in de Grote Zaal van het theater, compleet met microfoons, licht en geluid. Word jij die middag door de jury of het publiek -met de applausmeter- gekozen tot de beste van alle kids uit de buurt?