Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Pop en Musical Sing Along 'Tears in Heaven'

Sing Along Events

GROTE ZAAL | Online €45 | Kassa €45

Zing mee met Les Misérables, Soldaat van Oranje, West Side Story en vele andere!

Sing Along Events organiseert weer een geweldige dag vol musical en popmuziek op zaterdag 8 april 2017. Binnen één dag een prachtige keuze van highlights uit musicals en popmuziek instuderen en uitvoeren? Voor wie van zingen houdt, een absolute must!

Samen met een combo en solisten uit de musicalwereld zingen wij highlights uit onder andere de musicals Soldaat van Oranje, Les Misérables en West Side Story. Maar ook onvergetelijke hits zoals Tears in Heaven, Dust In The Wind en lmagine studeren we op de dag zelf in. Het thema van de dag luidt Tears in Heaven, en laat zien hoe mooie muziek juist in moeilijke tijden troost biedt aan mensen.
Deze dag is bedoeld voor individuele koorzangers, maar ook koren kunnen hieraan deelnemen. Met behulp van liedteksten, partituur en een oefen-cd is het mogelijk om de muziek vooraf in te studeren.

U kunt zich hier online inschrijven als individuele zanger voor de musical en Pop Sing Along op zaterdag 8 april 2017 in Den Haag!

De kosten
Wilt u meezingen of deze scratch-dag aan iemand cadeau geven, dan kunt u zich aanmelden en ontvangt u na overmaking van € 45,00 het toegangsbewijs. De oefen-mp3'tjes en de liedteksten en bladmzuziek kunt u dan van de site downloaden. Na betaling krijgt u van ons een brief met de downloadlink. Daar vindt u alle ingezongen liedjes per stemsoort en alle muziek en songteksten. 

Korting
Wanneer er 10 personen of meer samen inschrijven krijgt u € 5 korting per persoon en zijn de kosten € 40,00. Bij deelname van 20 personen of meer loopt de korting op tot € 10 en betaalt u € 35,00 per persoon. Misschien is het een leuk idee om met (een deel van) uw koor aan dit project deel te nemen! Download hier het groepsinschrijfformulier.

Luisteren/Toeganskaartenkaarten voor de uitvoering 

Heeft u fans die graag naar de uitvoering komen luisteren? Voor hen kunt u toegangskaarten bestellen. Tijdens de avond zijn er tekstboekjes te koop, zodat het publiek ook mee kan zingen. Luisterkaarten kosten € 10, maar als u de toegangskaarten direct bestelt bij inschrijving als deelnemer, krijgt u forse korting! Wanneer u zich als deelnemer/zanger inschrijft kunt u direct voor slecht € 2,50 één of meerdere luisterkaarten meebestellen. Nadat u zich heeft ingeschreven, kunt u niet meer van deze kortingsactie gebruik maken. Verras uw vrienden met een luisterkaartje!
Aanvang van het concert is 16.30 uur en het duurt tot 17.30 uur.

U kunt natuurlijk ook luisterkaarten bestellen als u niet deelneemt aan de Musical Sing Along. Tijdens het concert zijn tekstboekjes te koop, zodat u alle nummers kunt meezingen! Bestel hier uw luisterkaart(en).

Lukt het niet met inschrijven en/of komt telefoneren u niet uit? U kunt het inschrijfformulier ook downloaden om deze uit te printen en op te sturen naar Sing Along Events. Ons adres staat op het inschrijfformulier. Klik hier voor het printbare inschrijfformulier.    
        
Meer informatie via:
http://www.singalongevents.nl/nl/msa-scratch-evenement               


          PROGRAMMA Pop en Musical Sing Along 'Tears in Heaven' 


 

Soldaat van Oranje (Tom Harriman)
Ouverture
Als wij niets doen
Morgen is Vandaag
John Lennon
lmagine
Kerry Livgren
Dust In The Wind
Les Misérables (Claude-Michel Schönberg)
At the End of the Day
I Dreamed a Dream
Do You Hear the People Sing?
Labi Siffre 
Something lnside So Strong
Eric Clapton 
Tears in Heaven 
West Side Story (L. Bernstein)
One Hand One Heart
America
Somewhere 
Michael Jackson
We are the World