Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Festival 2 Turven Hoog

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Potjesman | Jasmin Hasler (1+)

GROTE ZAAL | Online €6 | Kassa €7

Voor iedereen die weleens een potje openmaakt!

Er is een man. Hij wandelt graag in zichzelf rond. Hij leeft in een huisje vol potjes. Potjes om te ontdekken. Ieder potje is een wereld. Laat de buitenwereld maar buiten. Kom je ook naar binnen?

Een zintuiglijke voorstelling voor iedereen die graag eens een potje openmaakt.
Potjesman speelde als Proeftuinvoorstelling op Festival 2 Turven Hoog Almere  (29 sept t/m 3 okt 2016).
De voorstelling is daar door publiek en theaterprofessionals met veel enthousiasme ontvangen. 

Genre: Mime/ Objecttheater
Leeftijd:  Voor 1 t/m 4 jaar en volwassenen
Lengte: 40 min
 Kinderen en ouders moeten voor deze voorstelling allebei een kaartje kopen.


Jasmin Hasler
 komt uit Oostenrijk, studeerde textiel en landschapsarchitectuur en kwam na omzwervingen over de wereld in Nederland terecht om voor theatermaker op de HKU te studeren. Tijdens die laatste studie ontwikkelde zij een grote liefde voor zintuiglijk, lichamelijk en beeldend theater. In haar eigen werk speelt ze regelmatig voor of met kinderen. De uit Oostenrijk afkomstige acteur Kajetan Uranitsch is geboren in een Romeins amphitheater in Gaetan (Italië), waarnaar hij is vernoemd. Voorbestemd voor een leven in het theater. Toch studeerde hij eerst milieukunde aan de BOKU Wenen and CZU Praag, waarnaast hij in Wenen ook lessen moderne dans en theater volgde. In 2016 studeerde hij af aan de Amsterdamse Theaterschool (AHK). Sindsdien werkt hij zowel in Oostenrijk als in Nederland als freelance acteur. Hij speelde in Als je maar hard genoeg rent, weet niemand meer waar je bent van Theater Artemis, die onderscheiden werd met de VSCD mimeprijs 2016. In afgelopen Over t IJ festival speelde hij de solo Amatourist.

Beeld/regie: Jasmin Hasler www.jasminhasler.com | Performance: Kajetan Uranitsch | Geluidsontwerp: Tanaquil Schuttel | Decor: Jakob Proyer | Artistiek advies: Ingrid Wolff & Anne-Beth Schuurmans  | Coproductie: 2 Turven Hoog 

 

Vóór en na de voorstelling:

NESTENBOUWERS | Interactieve installatie
Rachel de Boer - Floating Media (Floating Kids)
Vanaf 2 jaar en met ouders/ begeleiders

Bouw met je ouders een gezellig nestje van een kartonnen doos!

Bouw samen met je ouders van een grote kartonnen doos een mooi, spannend en gezellig nestje. Deze nestjes of huisjes vormen samen het NestenBouwersDorp. Daarna heerlijk samen spelen in je nestje!. Ontdek bijvoorbeeld de mogelijkheden van licht en schaduw en speel een schimmenspel. Kom gewoon binnenlopen!

*Een uur voor en een uur na de voorstelling is Rachel aanwezig om de kinderen en ouders/begeleiders wegwijs te maken.