Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Di 19 dec | 20:30 | KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Met een dynamische programmering van vier artiesten in verschillende disciplines, kun jij als 'Spotter' elke derde dinsdag van de maand talent en ongeslepen rauw materiaal van de beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers zien. 

Als je ze later terugziet ergens in het land of op TV kun je zeggen: 'Ik was erbij in De Nieuwe Regentes'!

Talent gezocht
Misschien heb je zelf de ambitie om een act te laten zien bij 'De Haagse Spot'?
Meld je dan aan via de website: http://haagsespot.nl/
Wie weet zien we jou een keer in De Nieuwe Regentes op het podium.

Programmaoverzicht

José Schuringa (vervalt wegens ziekte)
Geboren in 1978 en getogen in Assen, nu woonachtig in Amsterdam. Naast een studie Kunst en kunstbeleid in Groningen (theaterwetenschappen), en de regie/docentenopleiding aan de Toneelacademie Maastricht altijd gespeeld. In 2001 deed ze mee aan het Groninger Studenten Cabaretfestival. Daarna volgden het Leids Cabaretfestival en Cameretten tot aan de finale van het Amsterdams Kleinkunstfestival waar ze tweede werd. Sinds 2 jaar is ze ook aan het standuppen. In 2017 was ze finalist van de Comedy talent award. José speelt verder bij een jeugdtheatergezelschap, produceert, geeft les en verkoopt cowboylaarzen. Yeeha!
De eeuwige tweede - Niet sterk genoeg. Net te dik. Niet genoeg conditie. Niet durven kiezen en nooit gekozen worden. Te grote voeten en slechte ogen. Te bescheiden, te lui, te weinig elleboog. Intelligent, maar niet slim genoeg. Op de dansvloer te breed en ondertussen ook gewoon te oud. Een jongere broer, een oudere zus. Het sandwich kind. Tussen wal en schip. Tweede. Want er is altijd wel iemand beter. Over één willen worden en eeuwig tweede zijn. Haar website: http://www.joseschuringa.nl

Arie Vuyk
Arie Vuyk werd in 1969 geboren in Krimpen aan den IJssel, en woont momenteel afwisselend in Rotterdam en Antwerpen. Van jongs af aan werd hij gegrepen door cabaret.
Nadat hij zich autodidact ontwikkelde won hij in 2001 het Parkstad Cabaret Festival,
en in 2004 het Griffioen Cabaret Festival. Sindsdien maakte hij meer dan tien avondvullende programma’s. In 2016 probeerde hij op het festival Twentse Lente wat nieuw materiaal uit, waarmee hij het festival won. Hij is tekstschrijver voor onder andere Het Groot niet te Vermijden, programmeur van Goedkoop Lachen, het maandelijkse open podium voor cabaret en kleinkunst  in Rotterdam, en hij regisseerde voor het Comedy Café in Amsterdam de stand up opera Orfeo.
In 2016 ging zijn elfde programma Bij de horizon linksaf in het Werftheater, Utrecht, en speelde hij een oudejaarsconference die goede recensies kreeg. Arie Vuyk schreef de biografie van Het Groot niet te Vermijden, verschenen bij uitgeverij Trichis. Elf van zijn grappen staan in Het Grootste Citatenboek ter Wereld. In het najaar van 2017 verschijnt zijn tweede boek bij uitgeverij Asoka. Zijn website: http://arievuyk.nl

Tom Lash
Tom Lash is Haagse Spotter van het eerste uur. In 2012 stond hij in de finale van Cameretten en afgelopen seizoen ging hij in première met zijn eerste avondvullende voorstelling 'Uit vrije wil'. Verder is hij iedere zondagochtend te horen op NPO Radio 2 met een column in het programma van Thijs Maalderink. Volgend seizoen gaat hij de theaters in met een nieuwe voorstelling genaamd 'Onder voorbehoud'. Zijn website: http://tomlash.nl

Andrea Noske
Bij de Haagse Spot op 19 december vuurt Andrea wat gloednieuw materiaal op u af. Of u aan het einde van de avond geheel ongeschonden de zaal weer verlaat, is nog de vraag. Breng uw kinderen in veiligheid en zet een helm op. Wie weet wordt het nog een leuke avond. Vooralsnog luidt de titel: 'Dromenland'.
Al op de basisschool beklom Andrea Noske (12 januari 1981, Den Haag) vrijwel wekelijks het open podium met een verhaal, een dansje, met haar viooltje of om gewoon lekker te playbacken. Dit hield zij vol tot en met de middelbare school, waar ook de schoolkrant vol stond met haar progressieve Bert en Ernieverhalen. Hoe Andrea ooit op het idee is gekomen om na haar middelbare school bedrijfseconomie te gaan studeren is ook voor haar nog steeds een groot raadsel. Gelukkig is alles toch nog goedgekomen en heeft zij het roer omgegooid, volledig gebroken met het bank- en verzekeringswezen en onderdak gevonden bij de Paul van Vliet Academie, waar zij in 2015 cum laude afstudeerde met haar voorstelling 'Eenzaam paradijs'. Een week voor haar afstuderen won zij het Utrecht Cabaret Festival. Na haar opleiding heeft Andrea ook de kindervoorstellingen 'Niet op je rolstoel staan' met liedjes van Annie M.G. Schmidt en 'Aap Noot Mies' geschreven en gespeeld. Haar website: http://andreanoske.nl

Volgende Haagse Spot: 16 januari 2018