Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Festival MAWWAL | Jalal Chekara met het Amsterdams Andalusisch Orkest

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Arabo Andalus & Flamenco

Zo 18 feb | 15:00 | GROTE ZAAL | Online €15 | Kassa €17

Met Ahmed El Maai, Edsart Udo de Haes, María Marín, Abderrahim Semlali, Irene Alvarez, Udo Demandt.

Concert Jalal Chekara e.a. - Arabo Andalus & Flamenco
Jalal Chekara (Granada, Tetuan) wordt als de muzikale bruggenbouwer gezien tussen het populaire Arabo Andalus genre en de flamenco. Zijn rauwe stem en fluwelen vioolspel nemen je mee naar de cafés van Tetuan en de dorpspleinen in Andalucía. Leden van het Amsterdams Andalusisch Orkest en de Nederlandse flamenco-top staan aan zijn zijde bij een nieuwe muzikale reis met opzwepende ritmes, harmonieuze overgangen en ragfijne improvisaties. 

M.m.v. Jalal Chekara, Ahmed El Maai, Edsart Udo de Haes, María Marín, Abderrahim Semlali, Irene Alvarez, Udo Demandt.

De Riboet Verhalenkast komt 18 februari in Theater De Nieuwe Regentes verhalen verzamelen met als onderwerp 'De Zee' in het kader van ‘Feest aan Zee’. Bezoekers van Klassiek in ’t Ketelhuis, festival MAWWAL en Verreck Konkreet worden uitgenodigd hun persoonlijke verhaal te delen. Maar gewoon even het theater binnenlopen en je verhaal vertellen kan natuurlijk ook. Alle zeeverhalen komen uiteindelijk samen in een tentoonstelling in het Haags Historisch Museum ‘Van Kuren tot Kitesurfen’ (29/6 tot 11/11).