Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Haagse Spot

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Durf jij het aan, front row bij het try-out podium?

Di 20 feb | 20:30 | KETELHUIS | Online €12,50 | Kassa €14,50

Beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers.

Met een dynamische programmering van vier artiesten in verschillende disciplines, kun jij als 'Spotter' elke derde dinsdag van de maand talent en ongeslepen rauw materiaal van de beginnende en gevestigde cabaretiers, stand-uppers en liedschrijvers zien. 

Als je ze later terugziet ergens in het land of op TV kun je zeggen: 'Ik was erbij in De Nieuwe Regentes'!

Talent gezocht

Misschien heb je zelf de ambitie om een act te laten zien bij 'De Haagse Spot'?
Meld je dan aan via de website: http://haagsespot.nl/
Wie weet zien we jou een keer in De Nieuwe Regentes op het podium.

Line-up 20 februari

Jetteke Hendriks

Jetteke werkt nu aan haar nieuwe voorstelling: 'Kom maar bij mij’. Een muzikaal liedjes programma waarin ze mensen analyseert, observeert en vergelijkt. Vooral met zichzelf. 
werkt nu aan haar nieuwe voorstelling: 'Kom maar bij mij’. Een muzikaal liedjes programma waarin ze mensen analyseert, observeert en vergelijkt. Vooral met zichzelf. 

En dan komen er vragen... en veel!  Waarom moet ik presteren van mezelf? Waarom kan ik niet gewoon alles alleen? Hoezo voel ik me nu weer eenzaam? Heeft iedereen dat gevoel wel eens? …… Soms zou ze haar hoofd wel eens even op stop willen zetten, maar dat is tot nu toe nog niet gelukt, dus daarom maakt ze er liedjes van!

Bart van der Harst

Bart is meer dan Bart alleen. Onder de naam BartenofCornelis schrijft en presenteert Bart eigen poëzie, liedjes en verhalen. Betreedt als TroubaDichter – compleet met fijnbesnaard gitaarspel – de kleinschalige podia en platforms. Gaat ook regelmatig in op uitnodigingen voor huiskamerconcerten. Bart is ook Bard…. 

Arnold Baldé

Arnold  probeert zichzelf te redden. Dit is zijn vierde poging. De stotteraar wordt gangster. De gangster gaat normaal doen. Maar ja, misschien is tikkertje, toch, de oplossing? 

Noëlle Sakes

Noëlle Sakes is tweedejaars student aan de Paul van Vliet Academie. Al van jongs af aan volgde zij musical- en theaterlessen en de 4-jarige theateropleiding aan het Nova-college afgerond. Van tijd tot tijd geeft zij theaterworkshops. Een echte podiumdier.

Noëlle’s voorstellingen zijn pure absurditeit. In heftige thema’s een behoorlijke dosis humor te stoppen: het kan niet gek genoeg! In haar voorstelling ‘Er komt geen end aan’ heeft zij een herkenbaar thema gepakt en volledig omgebouwd tot pure krankzinnigheid.