Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

VERJAARDAG | Thee in het Theater en veel meer

Thee + traktatie | Rondleiding | Superspeurtocht voor kinderen

Za 26 mei | Vanaf 15:30 uur | GEBOUW | Gratis

Theater De Nieuwe Regentes is jarig en dat vieren wij graag met de buurt!

Eind mei viert Theater de Nieuwe Regentes haar vijfde verjaardag en we vieren dat uiteraard met Segbroek. Dankzij een buurtinitiatief en met de steun van meer dan 100 vrijwilligers uit de omgeving was op 29 mei 2013 de start van De Nieuwe Regentes een feit. Met een groeiend aantal bezoekers en bijna 150 vrienden (die bij ons Badgasten heten) heeft het theater in de loop der jaren als ‘Cultuuranker’ voor Segbroek een plek verworven in de stad en daar zijn we best trots op!

Zaterdag 26 mei  
Van 15.30 tot 17.30 uur zijn alle geinteresseerde buurtgenoten welkom voor thee en een traktatie. Voor wie nieuwsgierig is zijn er gratis rondleidingen om een kijkje te nemen achter de schermen van het theater en de sfeer te voelen van het voormalige zwem- en badinrichting waar menig Hagenaar afzwom.

Op zoek naar Badman is een spannende speurtocht voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Onder begeleiding is er een speurtocht door het gebouw waarbij allerlei codes gekraakt moeten om uiteindelijk de ware identiteit van 'Badman' te onthullen. Met aan het eind een leuke attentie. Gratis (maar wel graag aanmelden via mail@denieuweregentes.nl met Badman in het onderwerp en aantal deelnemers)

Wij zien jong en oud graag in ons theater!

Zondag 27 mei
Theater de Nieuwe Regentes is vijf jaar oud en en we vieren dat graag met zoveel mogelijk mensen. Vanaf 11 uur zetten wij onze deuren wijd open voor een afwisselend programma voor jong en oud. We beginnen met een muzikaal verhaal voor en door kinderen uit de buurt. Studenten van ROC Mondriaan, School voor Mode showen hun ontwerpen geïnspireerd op het thema ‘Feest aan Zee’, die in het oude zwembad niet misstaat. Uiteraard is er een podiumprogramma met een scala aan creaties van het afgelopen seizoen en we sluiten af met een spetterende Poolparty in het Diepe!  We hopen dat veel mensen nog lang van ons ‘warme bad’ voor en door de buurt kunnen blijven genieten. Kijk hier wat er zondag te beleven is.

Dinsdag 29 mei
Een 'special edition' van de DNR Filmclub ter ere van de vijfde verjaardag van het theater. Kom kijken naar 'The Swimmer' en kijk hier voor meer informatie.