Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Betovering | Buurman in de Natuur

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Plan D- | Over de kracht en de schoonheid van de natuur (5+)

Do 25 okt | 15:00 | GROTE ZAAL | Online en Kassa €7 | Ooievaarspas 50%

De buurmannen recyclen alles wat los en vastzit. En kom vooral wat eerder, voor de voorstelling zijn er allerlei leuke doe-activiteiten!

Een vrolijke en ontroerende dansvoorstelling over de kracht en de schoonheid van de natuur. Maar ook over de kwetsbaarheid van het milieu; plastic soep in de zee, CO2-uitstoot en smeltende ijskappen. De buurmannen zijn zelfvoorzienend en recyclen ook alles wat los en vastzit.
De buurmannen duiken de wildernis in. Ze zaaien, ze oogsten en creëren samen een wereld vol met mooie planten om te ruiken, kijken, of van te smullen. En natuurlijk klimmen ze in een boom om een tak te zoeken om aan te slingeren! Natuurlijk gaat er weleens wat mis. Van hagelbui tot schimmelziekte en van leidingbreuk tot een prachtig gerecycled voorwerp dat in elkaar stort…

DOE MEE!
Buurman in de Natuur is een duurzame voorstelling. We wekken zelf de energie op en hebben hiervoor de hulp van het publiek nodig! Je helpt stroom opwekken, waterspuiten en windstoten en donderslagen maken.

Praktische informatie
Duur van de voorstelling: 60 minuten

Voorafgaand aan de voorstelling zijn er van 13.30 uur nog allemaal leuke doe-activiteiten rond het thema duurzaamheid!
Wek bijvoorbeeld fietsend energie op met een grote machine en laat daarmee een plantje groeien. Knutsel mee om vogels naar jouw huis te lokken en win de kruiden-kwis.