Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

De Betovering | Circus Santa Sangre (Uitverkocht)

Plan D- | Een ludieke circus dansvoorstelling (5+)

Vr 26 okt | 15:00 | GROTE ZAAL | Online en Kassa €7 | Ooievaarspas 50%

Een messenwerper met faalangst, de vrouw met vier benen en een prachtige finale! Voorafgaand aan de voorstelling zijn er allemaal leuke doe-activiteiten, kom dus vooral wat eerder naar het theater!

Een koorddanseres met hoogtevrees, een messenwerper met faalangst, de vrouw met vier benen en natuurlijk een prachtige finale, want alles komt uiteindelijk goed.
Een groep circusartiesten werkt aan een nieuwe voorstelling, we zien hoe ze daarin slagen en falen... Zoals dat in het echte leven ook gebeurt, worden ze heen en weer geslingerd tussen teleurstelling en irritatie, hoop en uitzinnige vreugde.
Een sprankelende en spannende voorstelling, die de toeschouwers verrast en overrompelt door de prachtige visuele vondsten.

CIRCUS SANTA SANGRE is een sprankelende en spannende voorstelling, die de toeschouwers verrast en overrompelt door de prachtige visuele vondsten. De voorstelling is grappig en ontroerend tegelijk en voert de kijker de wondere wereld van het circus binnen waarin alles mogelijk is. Of lijkt dat alleen maar zo?

Praktische informatie
Duur van de voorstelling: 60 minuten

Voorafgaand aan de voorstelling zijn er vanaf 13.30 uur allemaal leuke activiteiten, zo maken we bijvoorbeeld een circusparade door het theater en voor het publiek! We leren kunstjes, schminken en verkleden ons!

Coproductie SchauBurg München, Szene Bunte Wähne, Grand Theatre Groningen.
Fotografie: Esther de Boer