Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Verreck Konkreet

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988De buurt onder de loep

Zo 14 okt | 16:00 | KETELHUIS | €10 incl. drankje | Ooievaarspas 50%

Live Talkshow over 'Konkreet Nieuws' in Segbroek

Live zondagmiddagtalkshow in het Ketelhuis over onze buurt. In de spotlight komen actuele onderwerpen uit de kersverse editie van wijkkrant ‘KonkreetNieuws’. Cabaretier Marcel Verreck ontvangt verschillende gasten en praat met hen over verrassende culturele activiteiten en ontwikkelingen in Segbroek. Met veel humor, muzikale omlijsting en een gezellige buurtborrel na afloop. Inloop vanaf 15:00 uur.

Deze editie ontvangt Marcel buurtbewoner Djadi Loos. Zij schreef het boek ‘Een stille schreeuw, over haar ervaringen met de jeugdzorg. Ook praat gastheer Marcel met Myrthe Cools over haar project Herinneringstegels: QR-tegels met daarop historische gegevens over een huis, een straat, een plein in onze wijk. Waar vind u dat die tegels moeten komen?

En binnenkort begint de nieuwe theatertoer van Verreck en Pleysier (zaterdag 10 november zijn ze bij ons!), dus draaien we de rollen even om: Aad van Schie interviewt Marcel Verreck. Ook is er aandacht voor en muziek van Weekend Klassiek en/of De Betovering. En natuurlijk zijn er weer pitches en is er een leuke loterij met spannende prijzen!