InSpiRituals

Inspiratie, Spiritualiteit, Rituelen

Za 15 DEC | ALTERNATIEVE LOCATIE | Gratis |

Een spirituele voorstelling én wandeling met soep en brood i.s.m. gebedshuizen in de buurt

Tijdens InSpiRituals maken bezoekers een bijzondere spirituele wandeling langs kerken, moskeeën, tempels en andere gebedshuizen in de omgeving van Theater De Nieuwe Regentes. Deze inspirerende ontdekkingstocht begint of eindigt met een muzikale bewegingsvoorstelling vol rituelen, waarin muziek, zang en dans samenkomen in een theatrale mix. In de voorstelling staan buurtbewoners uit diverse geloofsgemeenschappen op het podium die samen met professionele makers de zoektocht zijn aangegaan naar de schoonheid van spiritualiteit in vorm, klank en handelingen. Een avontuur voor alle nieuwsgierige Hagenaars en Hagenezen die dromen van een inspirerende wereldreis om de hoek. Tussendoor kunt u genieten van een soepje samen met bijpassend brood en beleg.

Credits
Regie/choreografie: Isabelle Chaffaud & Jérôme Meyer Meyer (MEYER/CHAFFAUD)
Muzikale leiding: Roeland Drost
Videograaf: Astrid van der Velde
Productieleiding: Maikel Smid
Lichtontwerp: Xavier van Wersch
Initiatief: Laudie Vrancken

Conceptprogramma zaterdag 15 december
14.15-15.15 uur voorstelling 1: InSpiRituals
15.15-16.00 uur samen soep ronde 1
16.00-18.30 uur wandeling langs gebedshuizen
18.30-19.30 uur samen soep ronde 2
20.00-21.00 uur voorstelling 2: InSpiRituals

Conceptprogramma zondag 16 december
U bent op eigen gelegenheid welkom bij gebedshuizen in de buurt. Hieronder volgt binnenkort een overzicht van de te bezoeken diensten. 

De kaartverkoop start binnenkort

 

InSpiRituals is onderdeel van Festival Sacred Songs. Dit festival belicht de kracht en schoonheid van bezielde muziek uit diverse culturen. Artiesten uit binnen- en buitenland laten eeuwenoude heilige teksten, mystieke poëzie en spirituele muziek herleven in eigentijdse en eigenzinnige vertolkingen. De tweede editie vindt plaats van 17 november t/m 16 december op diverse locaties in Den Haag.Meer informatie over het festival is te vinden op festivalsacredsongs.com