Let op: Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Green Dance Studio

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Eindvoorstelling

Za 6 jul | 20:30 uur GROTE ZAAL | Online € 10

De Green Dance Studio bestaat vijf jaar en viert dit met een spectaculaire avond!

Op zaterdagavond 6 juli 2019 sluit de Green Dance Studio het jaar af met een spetterende eindvoorstelling!  
 
De Green Dance studio bestaat sinds 2014. Inmiddels bestaat de studio vijf jaar en dat wordt groots gevierd! Als achterburen van De Nieuwe Regentes is dit natuurlijk de perfecte locatie voor een mooie voorstelling.
De leerlingen van de Green Dance Studio hebben het hele seizoen aan hun skills gewerkt en gebruiken deze avond om deze aan het publiek te tonen! Op deze informele avond laat de Green Dance Studio graag zien hoe zij werken. Verwacht een spectaculaire avond met heel veel plezier, humor en gezelligheid!
 
Over de Green Dance Studio
Green Dance Studio is een jonge onderneming die vanuit een gemis aan professioneel begeleide dans in de buurt is ontstaan; Er was in de buurt geen mogelijkheid meer voor mensen - jong en ouder- om te dansen. Daarom hebben Jochem van Aller, Louis-James Woudstra & Leroy Themen besloten zelf het heft in handen te nemen. Ons doel was om met een fris team en een frisse visie een dansschool te creëren waar iedere dansliefhebber terecht kan. Later heeft onze oude dans docent Derrick van der Leuv zich hier nog bij gevoegd! 
 Bij Green Dance Studio staan groei en positiviteit voorop. Wij willen een prettige en gezellige sfeer neerzetten waarbij de ontwikkeling van zowel danser als persoon voorop staat. 
 
De lessen 
 Onze lessen worden gegeven op de eerste etage van Daguerrestraat 16 (Dienstencentrum de Copernicus) te Den Haag We bieden lessen aan in Breaking (Breakdance) en Hiphop. Kinderen vanaf 7 jaar zijn welkom om een keer een proefles bij te wonen. 
 
Kijk voor meer informatie op: www.greendancestudio.nl of stuur een mailtje naar  greendancestudio@outlook.com