Let op: vanaf 1 juni gaat het theater beperkt open met proefvoorstellingen. Zodra het programma bekend is, vindt u hier meer informatie terug. Wegens corona worden speciale maatregelen genomen, lees hier meer.

 

Theatergroep Spot | All Shook Up

Tickets »

Let op!De webshop sluit 1 uur voor de voorstelling. Neem contact op met de kassa via 070-2119988Een musical komedie

Za 21 sep | 20:00 uur GROTE ZAAL | Ticketverkoop via organisatie

Macho Chad in een verhaal met humor, swingende muziek, en liefde.

Theatergroep SPOT

Theatergroep SPOT is in 1986 ontstaan als onderdeel van het Rijswijks Jeugdtheater en vanaf 1996 als zelfstandige vereniging doorgegaan in Den Haag. Dat betekent dat we inmiddels 30 jaar lang producties maken en daar zijn we natuurlijk trots op. Ieder seizoen brengen we een grote musical naar Den Haag, geven we concerten in verzorgingstehuizen, produceren we kindervoorstellingen en doen we tal van kleinschalige projecten. Vanaf 2017 hebben we ook een toneel-tak opgezet, waarmee we iedere jaar een toneelproductie op de planken zetten. Beginnende met ‘Closer’ Theatergroep SPOT is een Haagse vereniging voor volwassenen met passie voor theater in een uitvoerende en/of ondersteunende rol. Bij Theatergroep SPOT handelen we vanuit betrokkenheid, waardering en respect. In het delen van onze passie streven we samen naar een goede balans tussen kwaliteit en plezier. Iedereen die lid is van onze vereniging draagt zijn steentje bij in de musicalproductie of toneelvoorstelling.

All Shook Up, een musical komedie

Dit jaar brengt Theatergroep SPOT de musical ‘All Shook Up’, een musical komedie. Een verhaal rondom de bekendste hits van Elvis Presley. ‘All Shook Up’ vertelt het verhaal van de macho Chad die met motorpech strandt in een plattelandsdorpje. Net uit de gevangenis en gewapend met een gitaar, leren jack en een scherp oog voor vrouwen, wordt het anders zo rustige plaatsje door hem binnen 24 uur compleet op z'n kop gezet. Ook het leven van Natalie, die als monteur werkt aan het herstel van de motor van Chad, krijgt van de ene op de andere dag een totaal andere wending. De jonge vrouw droomt er al tijden van de wijde wereld in te trekken en ziet in de sexy Chad de ideale reisgezel. Zij probeert hem op eigenzinnige wijze hiervan te overtuigen.

Kaartverkoop via organisatie. Klik hier om tickets te bestellen.